2777
2789
عنوان

طلامو فروختم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست
دو گرم و صد بوداول گفت سیزده و دویستبعد رفت با یه چیز سابیدش گفت کلی جیوه توش بودتهش شد دوازده و دوی ...

عزیزم بخاطر ۲ گرم استرس گرفتی☹️

نترس برات میزنه .

من بارها رقم های درشت برا ملک فروختم

پولو میزنن ولی رسید نمیدن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو دلشو خالی میکنید😄من ۷۰۰ میلیون طلا به طلافروش غریبه دادمگفت تا فردا صبح انجام میدمفردایی صبح ...

خودت بگی رسید میده، در ضمن من تو دل کسی و خالی نکردم، راهنمایی کردن یعنی هوشیار کردن طرف نه که تاییدش کنی که خوشحال بشه و خوش و خرم به کارش ادامه بده، من اینطور میپسندم که اینطور مواقع رسید بگیرم ایشونم انشالله مشکلی براش پیش نمیاد خواهرانه صحبت کردم

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

چقد شد پولت. بعد اشنا بود یا نما همیشه یجا میخریم موقع فروش هم پیش خودش

مدلی که میخوای نداشته باشه چی؟ 

من باید کل بازار رو بگردم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خودت بگی رسید میده، در ضمن من تو دل کسی و خالی نکردم، راهنمایی کردن یعنی هوشیار کردن طرف نه که تایید ...

نه من بارها فروختم

هیشکی رسید نمیده.

اگرم بده موقعی که پولتو میزنه

باید پیشش باشی رسیدشو پاره کنی

دو گرم و صد بوداول گفت سیزده و دویستبعد رفت با یه چیز سابیدش گفت کلی جیوه توش بودتهش شد دوازده و دوی ...

وا دختر چرا گذاشتی بسابه 

النگو آینه ای بود؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

نه من بارها فروختمهیشکی رسید نمیده.اگرم بده موقعی که پولتو میزنهباید پیشش باشی رسیدشو پاره کنی

والا من همیشه رسید میگیرم اگه قرار باشه بعدا پول رو واریز کنه، البته عزیزم سوءتفاهم نشه حرف شما هم از رو تجربتونه، انشالله خیره 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘