2777
2789
عنوان

تولده و رقصیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3198 بازدید | 106 پست
دقیقامن قبل کنکور داشتم به فروپاشی روانی میرسیدم با هر صدای بلندی بهم میریختمدر حدی که استرس شدید می ...

بله درسته. باید یه چیزایی رو مراعات کرد. اپارتمان قوانین خودشو داره، تولد دارن برن کافه. اگه کسی هم ناراحت میشه ممکنه واقعا حالش بد باشه دلیل بر این نیست که حسود یا بد ذاته

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله درسته. باید یه چیزایی رو مراعات کرد. اپارتمان قوانین خودشو داره، تولد دارن برن کافه. اگه کسی هم ...

ما خودمون تو آپارتمان زندگی میکنیم ک حقیقتا تو خیلی از مسائل کنار میایم

مثلا مشکلی پیش بیاد یا کسی از اعضای خانواده ها خدای نکرده فوت کنه همه همراهی میکنن

تولد و جشن هم اگه‌کم باشه کسی مشکلی نداره ولی از حدی بیشتر شه آرامش ساکنین رو‌میگیره

و به نظرم تا جایی که‌میشه جشنارو باید خارج از آپارتمان برگزار کرد یا حداقل طوری باشه که صداش بقیه رو اذیت نکنه

ایول دمت گرم😍من واقعا خسته شدم نمیتونم از دست همسایه صدا موزیکو زیاد کنم میترسم بیان اعتراض کنن🥲

باید بیام همسایه تون شم 

هی برقصیم و برقصیم 😍😅

این کاربری غیرفعال شده است

ما خودمون تو آپارتمان زندگی میکنیم ک حقیقتا تو خیلی از مسائل کنار میایممثلا مشکلی پیش بیاد یا کسی از ...

البته من خودم اپارتمانی نیستم و تا حالا توی اپارتمان زندگی نکردم ولی اگه کسی نمیتونه ویلایی بگیره پس باید تابع قوانین اپارتمان باشه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

آره خوب یکم مسخره اسمثلا بقیه کافه ای ،پارکی جایی دوست دارن برنمن دوست دارم بریم کوه😂فدایی داری❤❤ ...

فدای شما

من همسرمم تو کوه جستم😂

دوستای خوبمم تو کوه بودند

برای همین کافه و اینا جیزی ازش در نمیاد😁

عزیزم راستی رفتی ماسال؟کلبه چطور بودمثل عکسا بود؟منتظر تاپیک بودیم

رفتم و عالی بود 

عکس ها روی لپتاپه حسش نشده بذارم

میذارم حتما ان شاله

مطابق عکساش بود و واقعا میزبانی عالی 

من خیلی بهم خوش گذشت