2777
2789
عنوان

شام چی دارید خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1491 بازدید | 119 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما درست میکنی خشک و خف نمیشه ؟

من درست نمیکنم من فقط میخورم😂

ن خوبه داغ داغ باید سرو بشه 

بمونه برا وعده ی بعدی یکم بد میشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
من درست نمیکنم من فقط میخورم😂ن خوبه داغ داغ باید سرو بشه بمونه برا وعده ی بعدی یکم بد میشه

من چند سال پیش درست کردم خیلی خشک بود با نون هم میخاستی بخوری خفه میشدی دیگه درست نکردم 😄

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

شما چطوری درست میکنی عزیزم ؟

ماکارونی صدفی یا پیچ دار با کالباس یا سینه مرغ ،خیارشور نخود فرنگی و ذرت قاطی میکنم بعد به سسش یکم شوید تازه یا خشک و فلفل اضافه میکنم مخلوط میکنم میذارم یکساعتی یخچال که جا بیفته.سس مهرام از همه خوشمزه تر میشه

ماکارونی صدفی یا پیچ دار با کالباس یا سینه مرغ ،خیارشور نخود فرنگی و ذرت قاطی میکنم بعد به سسش یکم ش ...

عزیزم منم دیشب همینجوری درست کردم شوهرم اشتباهی سس فرانسوی گرفته بود منم زدم خوشمزه شده ولی فکر میکنم با سس سفید یا هزار جزیره خوشمزه تر بشه 

عزیزم منم دیشب همینجوری درست کردم شوهرم اشتباهی سس فرانسوی گرفته بود منم زدم خوشمزه شده ولی فکر میکن ...

منم استفاده میکنم گاهی اگه مایونز نداشته باشم اونم خوشمزه میشه فقط اون چسبندگی مثل مایونز نداره بعضی ها هم دوست ندارن سلیقه ایه. فدات عزیزم💕💕

منم استفاده میکنم گاهی اگه مایونز نداشته باشم اونم خوشمزه میشه فقط اون چسبندگی مثل مایونز نداره بعضی ...

ممنون گلم 🌹🌹❤️