2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فر درست کن 

خیلیم برشته و خوشمزه میشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تخم مرغ اصلا نزن. سیب زمینی تو آب‌پز نکن . پیاز و سیب زمینی و یه قاشق آرد بزن . اگه دوست داری هویج و ...

یعنی فقط پیاز و سیب زمینی بزنم خام و بدون تخم مرغ جذب روغنش کم میشه؟میترسم بدون تخم مرغ وا بره

یعنی فقط پیاز و سیب زمینی بزنم خام و بدون تخم مرغ جذب روغنش کم میشه؟میترسم بدون تخم مرغ وا بره

تخم مرغ و سیب پخته بشدت روغن میگیره حال آدم بد میشه. منم تو رژیم هستم

آره پیاز و سیب زمینی بزن آبشون بگیر خیلی شل نباشه یع قاشق آرد سفید قاطیش کن وا نره بزار روغن قشنگ داغ شع بعد بریز

پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ با ادویه

خب اینکه میشه کوکو

هرکار کنی بازم روغن زیاد میبره میتونی بجاش پوره سیب زمینی بخوری.  یا تخم مرغ و سیب زمینی و آبپز کنی با یکم کره و سبزی له کنی.  یه غذاییم ما همیشه میخوریم خیلی دوسش داریم بهش میگیم سیب زمینی لگدی، پیاز داغ و نعنا داغ و ادویه رو با سیب زمینی آبپز کوبیده شده مخلوط میکنیم.  من یکبار مواد کوکو سیب زمینی و قالب زدم داخل فر گزاشتم  اونم بد نشد

من وقتی سرخ میکنم میزارم کناره ماهیتابه به صورت ایستاده روی کتلت های اماده نشده روغنش گرفته میشه

یا میتونی ازین توری های دسته دار مخصوص سرخ کزدنی بخری 

یا توی ماهیتابه رژیمی بپزی

یا سرح کن بدون روغن بخری

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
من وقتی سرخ میکنم میزارم کناره ماهیتابه به صورت ایستاده روی کتلت های اماده نشده روغنش گرفته میشهیا م ...

سرخ کن ندارم حیف،تو ماهیتابه هم ایستاده میزارمش تا روغنش گرفته شه اما خب بازم جذبش انقد زیاده ک حالم بد میشه از روغن