2777
2789

کاملا با حرفش موافقم و این نشون دهنده ی بی اعتماد به نفس بودن زنان جامعه ی ماست . اما دلیل این همه  اعتماد به نفس پایین  چیه ؟ فکر نمیکنید دلیلش شاید میتونه این باشه که ما انسان هایی هستیم که به زبون و حرف  میگیم نچرال دوست داریم اما اگر فرد نچرال ببینیم شروع میکنیم ایراد گرفتن ازش . چه بزرگترها چه بچه ها . وای چقدر لبت باریکه اصلا لب نداری! دماغت چقدر بزرگه ؟ یا حضرت دماغ ! 

همین حرف ها باعث میشه که این زنایی که میبینیم رفت ژل زدنو عمل کردن انقدر بی اعتماد به نفس شن .  تو اینستا یه دختر نچرال بدون هیچ آرایش و عملی رفته جلو دوربین و فقط قصدش تبلیغه محصولاتشه 

کامنت هایی که میگیره : یا حضرت دماغ ! 

آبجی یه دماغتو عمل کنی بد نیستا ! 

و بعد همینا میان میگن چرا همه عمل میکنن ! چرا هیشکی نچرال نیست . چون شماها منظورتون از نچرال خوشگل و زیبا بودنه طوری که اگه یه نفر عمل کرده باشه اما خوشگل شده باشه کلی تعریف میکنن ازش اما اگه نچرال باشه اما زشت باشه کلی هیت میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛

به عنوان یه نچرال میگم اکثرا الکی میگن 

واقعا چهره ی عملی که خودشو به معیارهای امروزی نزدیک تر کرده رو بیشتر دوست دارن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

آدم اگه برا دل خودش یا شوهرش این کارها را کنه طوری نیست متاسفانه خیلی ها برا چشم هم چشمی دیده شدن و اشتراک گذاشتن با بقیه مردم این کارها را میکنند 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

خودم هیچ عملی ندارم ولی بنظرم کسی که عمل داره هم ربطی به اعتماد به نفسش نداره  البته در بعضی مواقع صرفا دوست داره به نسخه ی بهتری از خودش تبدیل بشه اتفاقا به نظرم حتی بعضی از کسایی هم که عمل و... نمیکنن اعتماد به نفس این کارو دارن  

هرکی دوست داره هرجوری تیپ بزنه ب کسی چ

هرکی هرجور دوست داره تیپ بزنه ولی این تیپهایی که آدم ازدیدنشون وحشت میکنه و شبها کابوس میبینه توی خیابون نیان . توی خونه بمونن و خوشون از تیپ خودشون لذت ببرن 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

هرکی هرجور دوست داره تیپ بزنه ولی این تیپهایی که آدم ازدیدنشون وحشت میکنه و شبها کابوس میبینه توی خی ...

والا من کسیو ندیدم وحشت کنم کجا هست همچین ادمایی اونا واسه اینستاس

یا درد رسیدن یا حسرت نرسیدن:)

والا من کسیو ندیدم وحشت کنم کجا هست همچین ادمایی اونا واسه اینستاس

حتما منطقه شما خیلی امنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .