2777
2789

عزیزان من مازندرانیم و میخوام یکی از شهر های سیستان و بلوچستان رو انتخاب کنم نظرتون کجا رو بزنم که درصد قبولیم زیاد باشه 

واینکه من دوتا بچه دبستانی دارم و شغل شوهرم آزاده آیا میتونم اونجا زندگی کنم شرایطش چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیاخوش اومدی عزیزم

فداتشم همه منو میترسونن میدونی چیه حس میکنم اصلا نباید از اماما چیزی بگم اگه یه وقت بچه هام از دهنشون در بره اونا قصد جونمونو کنن یا اصلا هیچ جایس نتونم برم انگار فیلمای جنگی که نشون میدن اینجوری منو میترسونن 

حتما دلیل دارم که میگم 😂

خب میخوام بدونم🥲

مااینجامعلم شیعه داریم که ازجای دیگه اومدن

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

فداتشم همه منو میترسونن میدونی چیه حس میکنم اصلا نباید از اماما چیزی بگم اگه یه وقت بچه هام از دهنشو ...

ن عزیزم ترس نداره که ماسال گذشته سه چهارتامعلم شیعه داشتیم که بنظرمن خیلی خوب باهم کناراومدیم حتی ازدانش آموزامیپرسیدم میگفتن خیلی مهربونن  بعدحتی معلمای شیعه کتاب هدیه هاروضمیمه اهل سنت ودرس میدادن به بچه ها خواهرم ماآدم خوارنیستیم اماخب همه هم آدمای خوبی نیستن اگه باماراحت نیستی فکرکنم طرفای زابل باشی خوبه 😇❤💖

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

بگو ترو خدا مسئله چند سال زندگی با دوتا بچه هست بگو اگه تجربه ای داری

بچه هاش اصلا درس نمیخونن اذیت میشی 

و اینکه آدم هاشون خطرناک هستن خیلی وقتی خود اسمش رو میشنوم میترسم وایی به حال اینکه برم اونجا