2777
2789
عنوان

دست رد!!!

1139 بازدید | 74 پست

سلام دوستان. من نمیدونم چه مرگمه. انقدرررررر دست رد به سینه همسرم زدم، از آدمی به گرمی اون یه تیکه یخ ساختم.😔😔😔

تا حالا فکر میکردم مشکل از خستگی زیاده. آخه شاغلم و یه بچه مدرسه ای دارم. خیلی خسته میشم. اما به تازگی دقت کردم میبینم حتی روزای تعطیل هم بی میلم😔

همسرم خییییییلی دوستم داره. خیلی مرد خوبیه. ولی نمیدونم چه کنم. میترسم دستی دستی زندگیم خراب بشه. آخه این مسئله خیلی براش مهمه و متاسفانه من دارم کم کاری میکنم. ولی باور کنید دست خودم نیست. دکترم روم نمیشه برم. خواهشا راه حل غیر از دکتر و مشاور بدبد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قطره گل سرخ...تونت سرچ کن خوراکی های افزایش دهنده میل

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

ادا در بیار

ادای آدمای گرم مزاج

توی اوج بی میلی خودت رو بسپر دستش

کم کم درست میشی

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

ما هم همینجوریم. منو شوهرم خیلی خوب بودیم از این نظر ولی از بعد سقطم خیلی من سرد شدم و این عفونت خر هم کارو خراب کرده یک ماه به خاطرش نداشتیم و الانم دوباره 10 روز... نمیدونم چیکار کنم واقعا

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
ادا در بیار ادای آدمای گرم مزاج توی اوج بی میلی خودت رو بسپر دستش کم کم درست میشی

همش فرار میکنم. میگم میخوام بخوابم. 

بعدش عذاب وجدان میگیرم. 

همش دوست دارم فقط مثل دوست پسر دخترا لاو بترکونیم بغل و بوس

گلم عین مشکلتونو دارم طبع شما سرد،،،وخوردن چیزای سرد مث سم سردیجاتو کلا حذف کن،،،ب همسرتم سردیجات یکم بده ک تعادل برقرارشه،،،لبنیات کلا سرده،ی مدت گرمی بخور ببین چقد حال روحیت حتی خوب میشه

فقط خودتوخودتوخودت
ادا در بیار ادای آدمای گرم مزاج توی اوج بی میلی خودت رو بسپر دستش کم کم درست میشی

چه پروفایلت قشنگه

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎