2777
2789

ما با هم اختلاف زیاد  داریم چند ماهه قهرم ولی زیر یک‌سقفیم کسی نمیدونه موقعیتش حساس هست نخواست کسی بفهمه 

علت اختلافمون خیانتش بود زن صیغه کرد 

بعد خیانت تنش زیاد داشتیم اعصاب برام نمونده بود چون شاغلم به شغلمم لطمه میزد و تمرکز نداشتم 

تراپیست میرم خیلی بهتر شدم فضول لجن فهمیده 

شده نقطه ضعفم چپ میرم راست میام میگه اوضاعت خرابه وگرنه تراپیست نمیرفتی 

پسرم خیلی بی ادب و لوس و لجبازه 

مجبور میشم سرش داد بزنم و تنبیهش کنم 

امروز گفت نمیارم خونه دیگه از مهد میزارم خونه مادرم کسی که تراپیست می‌ره صلاحیت نگهداری بچه نداره اینقدر این تراپیستو میکوبه  تو سرم 

چند وقت پیشم طلاق خواستم گفت گواهی عدم تعادل روانی میگیرم  حضانت بت نمی‌دن مشاوره میری لجننننن حالم ازش به هم میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو چون توی پفیوز نمیری پیش تراپیست من دارم میگم

مگه عیب و عاره؟ ادم سالم اتفاقا میره پیش تراپیست

اونی که فک میکنه خدای رو زمینه و هیچ ایرادی نداره نیاز به تراپیست نداره‌ست که مریضه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

باید چیکار کنی

خیلی مارمولکه این مرد

فکر میکنم سابقه بستری بیمارستان روان فقط عدم صلاحیت میاره بازم نمیددنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بگو مشاوره میرم 

روانپزشک نمیرم ک بخواد دارو اعصاب اینا بهم بده  

بعدشم بگو تو باعث و بان.ی اینهمه رنج من شدی 

موندم چجوری وقتی فهمیدی خیانت می‌کنه تو ی خونه باهاش موندی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

چرا همون موقع که متوجه خیانتش شدی مثل خودش اذیتش نکردی چرا راحت بخشیدی که الان روانت بهم بریزه میفهممت چی میگی منم این روزا انقدر حالم بده که سر بچه هام دق و دلیمو خالی میکنم

بنظرم هر جور شده بنشونش سر جاش اون فکر ابروی تو نیست اون وقت او فکر ابرو و شغلش هستی؟