2777
2789
عنوان

خوبی بدی دیدید حلال کنید 🙂🤌🌸

171 بازدید | 16 پست

بعضی وقتا ب یه مرحله از زندگیت میرسی ک دیگ هیچی واست مهم نیست 

مهم نیست بعد تو مامانت چقدر قراره زار بزنه

مهم نیست بچه هات چجوری قراره بزرگ بشه همون بچه هایی ک حاضر بودی جونتو دو دستی بهشون بدی

مهم نیست مردم چی پشت سرت بگن 

مهم نیست کی چی میشه 

مهم نییت خونت جی میشه وسایلات چی میشن 

من تو اون مرحله ام واسم مهم نیست هیشکی از همشون متنفرم

نفرت وجودمو گرفته

خیلی تو زندگیم سختی کشیدم اصلا نمیدونم چجوری بگم ک....  فراتر از خیلییییییی

من چندین بار کم آوردم خاستم خودکشی کنم ب بچه هام نگاه کردم منصرف شدم دلم سوخت

پاشدم با خدا حرف زدم زار زدم خدایا زندگیمو درست نزار ب خودکشیم برسه اگ رسید ازم دلخور نشیا چون دیگ نمیتونم

درست نشد

دیگ تصمیم گرفتم ول کنم برم

طلاق بگیرم که شوهرم بره جلو چشمم زن بگیره بچت هام زیر دستش باشه من ببینم و بسوزم؟؟؟؟!!! 

نمیتونم خیلی کم صبر شدم من یه ماهه خانوادم زنگم میزنن جواب نمیدم

نمیدونم چرا حوصله هیشکیو ندارم

من عقده همه چیزای ساده ک حقم بود موند رو دلم ولی مهم نیست🙂🙂.... 

مهم اینه ک میرم خاب ابدی دیگ کسی نیست کتکم بزنه

کسی نیست فحشم بده

کسی نیست اذیتم کنه

نمیدونم چرا خاستم اینجا یه حلالیت بطلبم بهر حال یه سری دوستام اینجان و با خیلی از کاربرا هم صحبت شدیم و چند ساله اینجام 

خلاصه بچه ها حلالم کنید 

و آخرین جمله همه اونایی ک میرن اینه 

دنیا خیلی کوچیکه قدر همو بدونید🙂💔

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

میای باهم حرف بزنیم؟لطفا؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم این نیز بگذرد 

با مردن چیزی درست نمیشه 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

عزیزم به بعدش هم فکر کردی؟ گناه خودکشی کم از قتل نداره. عذاب وحشتناک اون دنیا را چه می کنی که هزاران برابر عذاب این دنیاست. همه ما تو زندگی سختی داریم. باید تحمل کرد. خاصیت این دنیا همینه دیگه. 

عزیزم ما زنیم یعنی قدرتمند قدرت ما از صدتا مرد بالاتره .برو تو تلاطم سختی.یادت بیاد دوران بچگیمون هنوز اخم نمیفهمیدیم یعنی چی اون موقع که طوفان میومد تو رامدرسه مققنعه و کیفمونو سفت میگرفتیم باد نبره ،مثله روزی که بارون شدید میومد با کفشایی که عاشقشون بودیم میرفتیم تو گل تا بریم مدرسه مثل الان نبود که درس و زندگی ماها یاد اون موقع ها بیفتد، از اون موقع هاست که زن بزرگ شد دختر بزرگ شد خودشو از اون گل میکشید بیرون تا برسه به مقصد .

خب اگ مردی هم بعدش شوهرت زن میگیره و تو کاری از دستت برنمیاد برا بچه هان بکنی الان حداقل میتونی بغلشون کنی باهاشون حرف بزنی اونموقع بچه هات هم ازت متنفر میشن و شوهرت برنده و زبون زن بابا روسر بچه های بیچاره بلند و اونموقع  اس ک پشیمون خواهی شد 

منم خیلی زیاد به به مرگ فکر میکنم خدا رو شکر مجردم 

ولی به اندازه یه مادر حالم برای خواهرهام بد میشه، 

طلاق که بگیری چشمت به بچه هات هست اون زنه حداقل نمیتونه کتک شون بزنه بهشون بی غذایی بده یا مانع تحصیل شون بشه، شما با خودکشی بیشتر از شوهرت به بچه هات ظلم میکنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

نازنینم تازه دارم باهات آشنا میشم.کجا میخوای بری.

این حرفا نزن. همه آدما یه جاهایی کم میارن و شرایط براشون سخت میشه. تو اون لحظه ها همه مون دنبال یه راه نجاتیم. اما تصمیمی نگیر که پشیمون بشی و اون موقع کاری از دستت برنیاد. تو قوی هستی و میتونی در کنار تمام شرایط مقاومت کنی و قوی بودن حتی به بچه های نازنینت هم یاد بدی.