2777
2789

بچه ها من میدونین قبلا بهداشت بودم زبان پاس کردن قرار بود این لعنتی رو تطبیق بزنن  از بهمن تا وسطای اردیبهشت منو حیرون کردن گفتن تطبیق میخوره من ن کتاب خریدم برای زبان ن درست رفتم سرکلاس ب امید تطبیق خوردن حالا وسط اردیبهشت بهم گفتن ک ن تطبیق نمیخوره سر فصل ها فرق دارن 🥲🥲🥲 

اللن من امتحان زبان دارم و ن کتاب دارم بخونم ن هیچی یکی از بچه ها عکس فرستاده برام ولی هیچی متوجه نمیشم هیچی زبانم خیلییییی بدهههه. تست ها و تمرین ها رو میزارم جلوم هیچی نمیفهمم ازشون نمیتونم جواب بدم ۳ واحد هم هست 🥺🥺 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

چیکار کنم بنظرتون بچه ها دوست ندارم بیوفتم ولی هر چی هم دست و پا میزنم انگار بیشتر نمیفهمم 

۳ واحد هسته 🥲🥺 دوست ندارم بیوفتم جلوی هم کلاسی هام آبروم میره ترم اول بیوفتی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی امتحان داری

امتحدان هفته بعده ولی خب قبل اون ۴ تا درس دیگ امتحان دارم باید برای اونا بخونم وقت نیست برای این بخونم 

سلام عزیز دلم از هوش مصنوعی میتونی کمک بگیری یا گوگل ترجمه برات ترجمه میکنه تمرینا رو حل میکنخ

خب تمرینا رو حل میکنه خواهر جوابشون برام آماده هست دوستام عکس فرستادن ولی وقتی نمیفهمم هیچی ب چ دردی میخوره نمیتونم جواب بدم سر امتحان

زبان پیش دانشگاهی ۱

عزیزم اونکه اصن هیچی نداره. همون زبان دبیرستانه. جزوه رو نگاه کن. اگ توش فقط معنی و ترجمه‌س، ک روی همونا تمرکز کن. اگ قواعد فعل و ایناس، زبان سه سال دهم یازدهم دوازدهم رو بخون.‌البته بستگی ب استادت داره، ولی من جزوه پیش ۱ بچه های دانشگامون رو دیدم. اسون بود. 

عزیزم اونکه اصن هیچی نداره. همون زبان دبیرستانه. جزوه رو نگاه کن. اگ توش فقط معنی و ترجمه‌س، ک روی ه ...

ما ی کتاب داریم ۲۰۰ ص 🫠 اصلا اون زبان آسون دبیرستان نیست کلی کلمه جدید و ....میگمبعد من اصلا کتابش رو ندارم 

دیگه که کنکورتو دادی دیگه چرا استرس داری باز.

امتحدان زبان دارم اخه کتابم ندارم ۳ واحد هست هیچیم متوجه نمیشم 🥲

امتحدان هفته بعده ولی خب قبل اون ۴ تا درس دیگ امتحان دارم باید برای اونا بخونم وقت نیست برای این بخو ...

کتابشو داشتی خیلی بهتر بود گوشی چشمات درد میگیره چیزیم متوجه نمیشی زبان برو ی جا خلوت بخون و هرجا متوجه نشدی هایلات بزن دوباره ی دوره کن ی سری چیزا تو خوندن نشونه بزار 

ما ی کتاب داریم ۲۰۰ ص 🫠 اصلا اون زبان آسون دبیرستان نیست کلی کلمه جدید و ....میگمبعد من اصلا کتابش ...

چه سخت‌گیره. هم‌کلاسیای من داشتن. استادش خیلی اسون گرفت بهشون. نماینده کلاستون با استاد صحبت نکرده؟

کتابشو داشتی خیلی بهتر بود گوشی چشمات درد میگیره چیزیم متوجه نمیشی زبان برو ی جا خلوت بخون و هرجا مت ...

همون گوشی هم ندارم چیزی بخونم فقط درس ۱ تا ۳ دوستام عکس فرستادن از ۲۰۰ ص فقط ۱۰ ص فک کن من دارم