2777
2789

سایناشور دستگاه نیست معجزه است🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهرشهر و بلوار ارم خوبه دستگاه کندلا

تا جایی که منم شنیدم کندلا انگار بهتره 

یکی هم هست تیتانیوم، ولی فک کنم کندلا بهتره

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
تا جایی که منم شنیدم کندلا انگار بهتره یکی هم هست تیتانیوم، ولی فک کنم کندلا بهتره

اره بهتره 

تیتانیوم خواهر زاده م رفت خوب نبود 

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

تاحالا نشنیده یودم

همه جا نداره، اکثرا کندلا میارن

من خودم کندلا رفتم دردش وحشتناک بود تاثیر خوبی هم رو من نداشت، دوستامم راضی نبودن، کم پیش میاد مشتری نتیجه بگیره

یکی بم سایناشور و معرفی کرد، رفتم اونجا به دوستامم معرفی کردم رفتیم، همه از دم جواب گرفتیم

خودم از جلسه سوم به بعد نصف موهام در نمیومد اصلا، دردش هم قابل تحمل بود یعنی من برای بیکینی هم پماد بی حسی نزدم

شارژمم سالی یک یا دوبار میرم

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

همه جا نداره، اکثرا کندلا میارنمن خودم کندلا رفتم دردش وحشتناک بود تاثیر خوبی هم رو من نداشت، دوستام ...

ممنون خیلی مفید بود ، تو کرج میدونی کجا داره؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
ممنون خیلی مفید بود ، تو کرج میدونی کجا داره؟

نه عزیزم من اصفهانم

ولی تو دیوار بگرد