2777
2789
عنوان

شما بودید مهمونی و کنسل می کردید

202 بازدید | 10 پست

من یه شوهر خواهر دارم سیمش بگیر نگیر داره هرچند وقت قیافه میگیره یا از یه چیزی ناراحت میشه خلاصه یه خرده زود رنج رابطه م هم با خواهرم خوب آخر هفته مهمونی دارم حس می کنم دوباره رفته تو قیافه و می‌خواد خواهرم و اذیت کنه چون خواهرم جواب نداد میاد یانه حتی یادم مادرشوهرم برای پاگشا دعوتمون کرد تا لحظه آخر میگفت نمیام روز آخر نظرش برگشت اومد یه جورایی می‌خواد آدم و بچزونه نمی‌دونم چی کار کنم به خاطر دل خواهرم مهمونی و بندازم یه وقت دیگه چون میدونم دوست داره باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این آدما میخوان خودشون خراب کنن

آخر سر میان

اگه همه رو دعوت کردی و چون خواهرم حرفی نزده کنسل نکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
تقریبا هیچ مناسبت شادی نیست که این به نحوی روی مخمون نره

چآرش بی محلی خواهرم نباید اصرار کن و برو بیاره

خواهرم پارسال عید نیومد خونه ما

ولی میرفتیم

امسال همسرم گفت نمیریم گفتم باش حق میگی و هیچ بحثی نکردم

حالا خواهرم مهمونی داره گفت تریم گفتم چرا گفت عید نیومدن

منم گفتم عید با عیدحساب میکنن ن عید با مهمونی و تمام خواهرم نباید بحث کنه 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چآرش بی محلی خواهرم نباید اصرار کن و برو بیارهخواهرم پارسال عید نیومد خونه ماولی میرفتیمامسال همسرم ...

خواهرم باهاش بحث نمی کنه یعنی جرات نداره همینجوری بی دلیل هزار جور سرویس بهش میدیم تو قیافه س 

خواهرم باهاش بحث نمی کنه یعنی جرات نداره همینجوری بی دلیل هزار جور سرویس بهش میدیم تو قیافه س

وای شوهر خواهر منم همین بود

اول ماها همین بودیم کلی حواسمون بهش بود سلام کنیم احترام بزاریم هر دفعه هم یه چی بهانه می‌کرد از شوهر خواهر خوشم نمیاد

داداشت اینا گفت

اینقدر آروم آروم بهانه آورد مغز خواهرم خورد کخ بعد 5 سال دیگه هیچ جا نمیاد الان 11 سال ازدواج کرده به خاطر بچش داره تحمل میکنه