2777
2789
عنوان

نماز با لاک میشه

71 بازدید | 8 پست

بچه ها من به نماز اعتقاد دارم

اما با یه سری چیزا مشکل دارم مثلا لاک نزنی یا ناخن کاشت نکنی

تا الان رعایت میکردم به خاطر حرف بقیه 

میخوام برای خودم باشم

بحث رو به حاشیه نبرین که اکم به فنا بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانع خب نمیشه.من خودم در هفت روز لاک میزنم.بقیه روزا نه بخاطر نماز. یه سری مسائل وجود داره شما اگه به یه دکتر مراجعه کنی هت پرهیز غذایی بده شما رعایت می‌کنی عزیزم دینم همینجوریه خداوند یه چیزهاییو گفته پرهیز کنید مشکل اینجاست که ما برای پزشک و چشم بسته قبول می‌کنیم برای خدایی که خالقمونه نمی‌تونیم بپذیریم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

نه عزیز دلم نماز خوندن آداب داره. این هم جز احکام خداست. اگر میخوای نمازت قبول باشه باید به حرف خدا کامل گوش بدی.نباید هیچ مانعی برای وضو یا غسل روی پوست و ناخن باشه

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

بعد شما باید مرجع تقلید داشته باشید و زنگ بزنید از دفترهاشون سوالاتتون بپرسید . از آدمهای معمولی نباید سوالات احکام و دینی بپرسید. چون سلیقه ای بعضیا جواب میدن

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم مرجع تقلید اعتقادی ندارم

منم اولین بار تو دبیرستان اسم مرجع تقلید شنیدم از بچه ها.

حالا اگه کم کم راه بیفتی بعضی احکام احساس نیاز میکنی که  بفهمی چی به چیه دیگه خودت میگردی نظر مراجع مختلف و میخونی ،بعضیا خیلی آسون گیرترن. فعلا از همین نماز شروع کنی خیلی خوبع

بازم نظر شخصیمو گفتم. هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم❤