الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مانع خب نمیشه.من خودم در هفت روز لاک میزنم.بقیه روزا نه بخاطر نماز. یه سری مسائل وجود داره شما اگه به یه دکتر مراجعه کنی هت پرهیز غذایی بده شما رعایت میکنی عزیزم دینم همینجوریه خداوند یه چیزهاییو گفته پرهیز کنید مشکل اینجاست که ما برای پزشک و چشم بسته قبول میکنیم برای خدایی که خالقمونه نمیتونیم بپذیریم
شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
نه عزیز دلم نماز خوندن آداب داره. این هم جز احکام خداست. اگر میخوای نمازت قبول باشه باید به حرف خدا کامل گوش بدی.نباید هیچ مانعی برای وضو یا غسل روی پوست و ناخن باشه
بعد شما باید مرجع تقلید داشته باشید و زنگ بزنید از دفترهاشون سوالاتتون بپرسید . از آدمهای معمولی نباید سوالات احکام و دینی بپرسید. چون سلیقه ای بعضیا جواب میدن
منم اولین بار تو دبیرستان اسم مرجع تقلید شنیدم از بچه ها.
حالا اگه کم کم راه بیفتی بعضی احکام احساس نیاز میکنی که بفهمی چی به چیه دیگه خودت میگردی نظر مراجع مختلف و میخونی ،بعضیا خیلی آسون گیرترن. فعلا از همین نماز شروع کنی خیلی خوبع
بازم نظر شخصیمو گفتم. هرجور خودت صلاح میدونی عزیزم❤