2777
2789
عنوان

کار های مخفیانه پسرم

260 بازدید | 24 پست

سلام من یک پسر مستقل و سر خود دارم اینگار کس و کار نداره ، یکبار بهم‌ گفت من گوشی آ۵۲ میخوام منم یک کلام و با مهربانی گفتم نه(پول خودش میده)۹ تومن بود ۹ ونیم بعد اونم نه اصرار کرد نه التماس رفت و چیزی نگفت (اگه نه بشنوه هیچوقت اصرار نمیکنه)بعد دیروز دوستش زنگ زد بهم بچه خوب و فهمیده ای هست دوستش و همه ماجرا برام گفت قضیه مربوط میشه به ۱ هفته پیش ولی امروز فهمیدم 

آقا رفته سکه پارسیان خودشو فروخته ۳و ۷۰۰ بقیش رو هم‌ خودش داده ، به بهونه اینکه با  دوستم قرار دارم میرم رستوران رفته بوده بیرون بعد گوشی خودش ۴ م فروخته بوده به یارو آدرس داداه اونم اومده برداشته برده گوشی تو دیوار آگهی کرده بوده پسرم بدون اینکه بدونم، هیچی فروخته و رفته خریده در ضمن دفعه اولش هم نیست قبلا هم ساعت هوشمند و گوشی نوکیا و ساعت و اینا خریده بود... من هم فهمیدم ولی به روش نیاوردم چون خیلی گرون نبوده و اینهارو دوستش برام تعریف کرده یکبار هم میخواسته یک ایفون بخره قدیمی ولی دوستش بهم گفت خلاصه هر کاری میکنه با دوستش در جریان میذاره ، هنوز نمیدونه که فهمیدم چه برخوردی داشته باشم باهاش؟

راستی یه گوشی خریده که دوربینش شبیه قبلی باشه مانفهمیم

خلاصه هیچ باید و نمیشه ای براش وجود نداره نقشه های عجیبی میکشه تا به هدفش برسه مثلا همون ایفون قدیمی شب به بهونه اینکه دارم میرم مسجد امشب جشنه رفته بوده مسجد تا ۸ شب بعد اسنپ باکس گرفته بوده گوشی براش بیارن ولی خوب دوباره پس دادیم

در ضمن خیلی درس خونه ۱۳ سالشه ار اینایی که باید بگی بسه دیگه نخون

پولی تو جیبش نباشه نمیتونه که بخره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده از الان اینقد خودسره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

[QUOTE=385120498]گربه پروفایلت برای خودته؟[/QUOTبود. واگذار کردم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

وااای من میترسم چجور دست میزنید بهش

چون نمیترسم. دست زدن بهش برام ارامش بخشه 

باید دوستش باشید. کم کم امکان داره وسایل خونه رو ببره و با چیزایی که می خواد، معامله کنه. 

به نظرم شما باید پیش مشاور برید و ازون کمک بخواید که چه طوری با فرزندتون رفتار کنید.

باید دوستش باشید. کم کم امکان داره وسایل خونه رو ببره و با چیزایی که می خواد، معامله کنه. به نظرم شم ...

خب از من خیلی حساب میبره مشکل جی هم نداره که بخوایم مشاور ببریم مودبه و نمیدونم باور کنید یا نه درسته وسایل خونه هم اینکارو کرده ولی قبلا، مثلا یک تلویزیون قدیمی تو اتاق داریم اونو هم فروش گداشته بوده با میزش