2777
2789
عنوان

بیایین قضاوت با شما

370 بازدید | 42 پست

ما تو یه آپارتمان زندگی می‌کنیم و یه همسایه داریم که زیر ما هستن ، بعد من بابام برای ماشینش داشته می‌رفته تعمیرگاه و بچه های همسایه زیریمون‌‌رو دیده که داشتن روی ماشین همسایمون با شیشه خط می‌کشیدن،  تازه توی خیابون هم شیشه ریخته بودن ، بابام ازشون پرسید چرا اینکارو کردین؟بچه هاش گفتن که دلمون میخواد به تو چه بی‌شعور و ‌‌..

بعد فردا که شد دیدم زن همون همسایمون که ماشینش خط خطی شده اومده محکم در میزنه میگه چرا بچه شما(داداشم)روی ماشین ما خط کشیده در صورتی که نکشیده بود و من بابام شاهد

بعدم مامان همون بچه هایی کع روی اون ماشین خط‌کشیده بودن اومده جلو بابامو گرفته هر چی از دهنش دراومده به بابام گفته و گفته شاید کار خودت باشه(حاشا تا کجا)

بعدم خود بچه هاش گفتن کار خودشونه ولی زنه گردن نمی‌گرفت و همینجوری داشت به بابام بد و بیراه میگفت

بعدم بهش گفتیم که بچه هاتو سر ظهر نفرست بیرون ملت خوابن میگه دلم میخواد به شما چه

الان واقعا حق با کیه؟داشت مارو محکوم می‌کرد و شوهر زنه هم به بابام گفت نباید با زنم بحث میکردی و الکی الکی داشت مارو مقصر می‌کرد

بچه هاشم یکیش ۱۱ سالشه یکیش ۸

Be strong , but remain beautiful

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا بی شرفن نمی شه باهاشون درافتاد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

چه همسایه های بیشعوری دارید، هیچ کاری نمیشه کرد تحمل کنید تا از محله شما برن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿