2777
2789

سلام، وقت همگی بخیر اول از همه معذرت می‌خوام به خاطر طولانی بودن متنم خواستم کامل توضیح بدم

با یه پسر مذهبی خانواده دار مثبت دارم آشنا میشم (البته قصدمون آشنایی نبود کلا یه جورایی سر راه هم قرار گرفتیم و من اسمشو میزارم قسمت🙃)

خیلی برام عجیبه چون اصلا هر ویژگی که مد نظرم بود برای همسر آیندم همرو‌ داره حتی اسمی که میگفتم کاش مثلا فلان باشه اسمشم همونه حرف که میزنیم انقدر تفاهم داریم که واقعا تو‌شوکم و من سنم‌کمه خیلی میترسم اشتباه کنم از‌جهتی اصلا همچین ادمایی تعداد انگشت شمارن دیگه تو جامعه

از لحاظ خانوادگیم خیلی شبیهیم 

اینم بگم هم معلم هست بیرون تدریس میکنه هم دانشجو میکروبیولوژی و از رشتش اصلا خوشش نمیاد الان داره برای کنکور باز میخونه روزی ۸ ساعت با شغل و دانشجو بودنش داره میخونه و من مطمئنم در میاد اگه خدا بخواد 

خلاصه برای آیندشم خیلی تلاش میکنه به منم هی میگه بخون فلان کن مثلا نه نرو بیا با هم تا فلان ساعت بخونیم و.....

مشکل اینجاست از کجا بفهمم از این مردایی که غیرت بیجا دارن هست یا نه اخه یه حسی بهم‌میگه این طوریه و خیلی مسئله جدی هست 

و اینکه هردو‌خانوادمون بسیار مذهبی ولی من حجاب انچنانی ندارم و خودش با این مسئله مشکلی نداره ولی بهم گفت حاضری بخاطر کسی که دوسش داری پیش خانوادش حجاب داشته باشی؟ (من چون خودم تو‌همچین خانواده ای بودم منظور پدر بزرگم اینا و خانواده‌پدری این طورین پدر خودم مشکلی نداره اصلا بعد دیدم معیار دختر خوب بودن با حجابش میسنجن میدونم طرز فکر اشتباهیه ولی بخاطر کسی که دوسش دارم این کارو حاضرم بکنم البته فقط پیش خانوادش ) همین حرفو‌به خودشم گفتم 

بنطرتون کار درست چیه ؟

چیکار‌کنم بفهمم غیریتی بیجا هست یا نه؟ 

خیلیییی بهم ریختم از لحاظ فکری اولین پسریه که اجازه دادم بیاد کمی جلو و اشنا بشیم استرس دارم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر قراره چندسال تو اب نمکش بخوابی تا شرایط ازدواج پیدا کنه الان فکر سخت گیر بودن و غیرت و فلانش نباش

زوده واسه چیزا

این روابط این مدلی من هیچکدوم ندیدم به نتیجه برشن

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

چون گفته پیش خانوادم حجاب کن یعنی غیرتی بی جا شده منظورت اینه؟

شاید مثلا خانوادش دوست دارن طبق سلیقه اونا با یه دختر خیلی با حجاب ازدواج کنه ولی خب چون تو میگی حجابت معمولیه تورو دوست داره و بخاطر اینکه خانوادش گیر ندن گفته جلوی اونا با حجاب باشی

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

حرفاش باهات مغایرت نداره

غیرت بیجا دقیقا چیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دقیقاً چقدر شبیه منی 

منم ظاهرم امروزی اما عقایدم دیروزی البته دور از تعصب 

اینطور که میگی خیلی پسر خوبیه 

بنظرم برین مشاور 

در مورد این موضوع هم کاملا شفاف باهاش صحبت کن

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

اگر توام مذهبی نیستی و بعدا برات مشکل میشه حتی اگر کل فاکتور هارم داره که می‌خوای بیخیالشو اختلاف فر ...

من خودم اهل نماز روزه هستم و مذهبیم

حجابم دارما منظور شال اینا میبندم ولی مانتو بلند و چادر اینا ندارم