سلام، وقت همگی بخیر اول از همه معذرت میخوام به خاطر طولانی بودن متنم خواستم کامل توضیح بدم
با یه پسر مذهبی خانواده دار مثبت دارم آشنا میشم (البته قصدمون آشنایی نبود کلا یه جورایی سر راه هم قرار گرفتیم و من اسمشو میزارم قسمت🙃)
خیلی برام عجیبه چون اصلا هر ویژگی که مد نظرم بود برای همسر آیندم همرو داره حتی اسمی که میگفتم کاش مثلا فلان باشه اسمشم همونه حرف که میزنیم انقدر تفاهم داریم که واقعا توشوکم و من سنمکمه خیلی میترسم اشتباه کنم ازجهتی اصلا همچین ادمایی تعداد انگشت شمارن دیگه تو جامعه
از لحاظ خانوادگیم خیلی شبیهیم
اینم بگم هم معلم هست بیرون تدریس میکنه هم دانشجو میکروبیولوژی و از رشتش اصلا خوشش نمیاد الان داره برای کنکور باز میخونه روزی ۸ ساعت با شغل و دانشجو بودنش داره میخونه و من مطمئنم در میاد اگه خدا بخواد
خلاصه برای آیندشم خیلی تلاش میکنه به منم هی میگه بخون فلان کن مثلا نه نرو بیا با هم تا فلان ساعت بخونیم و.....
مشکل اینجاست از کجا بفهمم از این مردایی که غیرت بیجا دارن هست یا نه اخه یه حسی بهممیگه این طوریه و خیلی مسئله جدی هست
و اینکه هردوخانوادمون بسیار مذهبی ولی من حجاب انچنانی ندارم و خودش با این مسئله مشکلی نداره ولی بهم گفت حاضری بخاطر کسی که دوسش داری پیش خانوادش حجاب داشته باشی؟ (من چون خودم توهمچین خانواده ای بودم منظور پدر بزرگم اینا و خانوادهپدری این طورین پدر خودم مشکلی نداره اصلا بعد دیدم معیار دختر خوب بودن با حجابش میسنجن میدونم طرز فکر اشتباهیه ولی بخاطر کسی که دوسش دارم این کارو حاضرم بکنم البته فقط پیش خانوادش ) همین حرفوبه خودشم گفتم
بنطرتون کار درست چیه ؟
چیکارکنم بفهمم غیریتی بیجا هست یا نه؟
خیلیییی بهم ریختم از لحاظ فکری اولین پسریه که اجازه دادم بیاد کمی جلو و اشنا بشیم استرس دارم خیلی