2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم..یعنی مجبور شدین از هم جدا شین یا اون دیگه نخواست ادامه بده؟

نه 

من خيلي دوسش داشتم

اونم ميگف دوست دارم

اما خيلي اذيتم كرد

اخر سرم ي روز اومد گف ميخوام با يكي ديگه ازدواج كنم

بچه ها من تا ۲۶ سالگی اصلا هیچ پسری تو زندگیم نبوده و دوست پسر نداشتم و تو این برنامه ها نبودم به هیچ عنوان.فقط دنبال درس و مدرک گرفتن بودم تا ارشدم تموم شد و رفتم سر کار..یه طوری خیلی اتفاقی با عشقم اشنا شدم به واسطه ی شغلم..

نینای سابق هستم کاربری سال ۸۸

من کارمند دانشگاهم .با خیلی از دانشجوها سر و کار دارم و عادیه ..ولی پارسال با این دانشجو اتفاقی شد که نمیدونم چطور ارتباطمون ادامه پیدا کرد و از محل کار فراتر شد...

بعدش که اومد اتاقم و مثل بقیه دانشجوها کارش رو راه انداختم رفت..خلاصه برام با بقیه هیچ فرقی نداشت واقعا...من روزی صدتا پسر میان اتاقم و کار دارن اصلا این سه ساله که سر کارم با هیچ کدوم کار غیر دانشگاهی نداشتم و هیچ حسی به عیچکی نداشتم..این تو بقیه پسرا خیلی ساده تر و کم حرفتر بود