2777
2789
عنوان

علت اصلی طلاق

203 بازدید | 13 پست

یکی از علت‌های اصلی طلاق که در پژوهش‌های اجتماعی و روان‌شناختی هم تأیید شده، دخالت بیش از حد خانواده‌ها در زندگی زوجینه. وقتی والدین یا دیگر اعضای خانواده دائما در تصمیم‌گیری‌ها، تربیت فرزند، مسائل مالی یا اختلاف‌های شخصی زوجین دخالت می‌کنن، فضای امن و خصوصی رابطه از بین می‌ره. این نوع دخالت‌ها باعث ایجاد حس وابستگی ناسالم، نابودی استقلال زوجین، تحریک تنش‌ها و گسترش سوء‌تفاهم‌ها می‌شه. در واقع، مرزهای روانی و عاطفی سالم بین زوج و خانواده‌هایشان تضعیف می‌شه و همین موضوع در طولانی‌مدت می‌تونه باعث فرسایش رابطه، کاهش رضایت زناشویی و در نهایت جدایی و طلاق بشه. مطالعات نشون دادن که زوج‌هایی که مرزهای مشخص‌تری با خانواده‌های خودشون دارن، زندگی زناشویی موفق‌تری هم تجربه می‌کنن.....

به نظر شما علت های اصلی طلاق چیه؟؟....

وقتی یک ماما، مامان میشه   

دقیقا درسته انقدر که خانواده همسرم از جمله مادرش و خاله هاش و مادربزرگش تو بچه داری اینده من دارن دخالت میکنن مادره خودم نمیکنه

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال اگه میدونید لطفاً بگید چقد زمان می‌بره که اگه بخواد درخواست طلاق بده به ثنا من پیام میاد که ...

یک هفته

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
یه سوال اگه میدونید لطفاً بگید چقد زمان می‌بره که اگه بخواد درخواست طلاق بده به ثنا من پیام میاد که ...

همون موقع فکرکنم ثبت بشه و همون روز پیام میاد

باز من دقیق نمیدونم

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست