2777
2789

شنیدم برا مولا امام علی هر کاری کنیم چن برابرش بر میگرده 

بابامونه مهربونه ها🌹

من خودم تو یه مغازه کار میکنم فعلا بنظرتون شکلات یا شیرینی بخرم هر مشتری اومد بهش بدم ب مناسبت عید؟

دوست داشتم برای بچه های معلول جسمی موسسه محلمون شیرینی ببرم ولی اصن وقت نمیکتم

اگ پیشنهادی دارین بدین مرسی

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

هر کی خواست عیدی بده بگه من شماره حساب بدم خدا قبول کنه😁

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

امروز عیده گلم ؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکلات بذار رو میز

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اسی پول همون شیرینی رو بدی بهتره به نظرم چون براشون یه سری لوازم یا داروی خاص میخرن به نظرم بیشتر به کارشون بیاد 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

ما عید داریم تو غدیر مهمونی میدیم. جشن میگیریم مولودی خوانی میکنه پسرم. خلاصه که برای ما در طول سال هیچ روزی بهتر از غدیر نیست. ما عید اصلی مون تو خونمون غدیره . بیشترین هزینه برای خوراکی و بهترین لباسامونو رو تو غدیر میپوشیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نمیدونم من خودم همینطوری خیلی وقته نذر کردم برا غدیر خرج کنم،تبلیغ امامت  اماممون واجبه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اسی پول همون شیرینی رو بدی بهتره به نظرم چون براشون یه سری لوازم یا داروی خاص میخرن به نظرم بیشتر به ...

اخه اونقد پول ندارم😓

در حد چنصد هزار برا شیرینی یا شکلات

حدیثش برای اطعام مومنه یا اطعام فقیر؟

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

حدیثش برای اطعام مومنه یا اطعام فقیر؟

نمیدونم

ولی باید تبلیغ کرد دیگ

من ب هر کی برسم شیرینی میدم

اخه اونقد پول ندارم😓در حد چنصد هزار برا شیرینی یا شکلات

روغن و مواد خوراکی بخر 

شاید شیرینی براشون خوب نباشه

یا برو از خودشون بپرس چی به کار میاد بخرم 

باز خودت میدونی .خدا قبول کنه ❤️