خیلی گستاخ شده جواب همه رو میده همش درحال اخم کردن و چشم غره رفتن و به شدت پرو شده حتی دیگه مامان بابامم از پسش برنمیان ب هرکس میرسه کاملا بی ادبانه رفتار میکنه و همه میگن مامانش یاد داده ک جواب پس بده دیگه خسته شدیم از دستش شماهم این مشکلات رو دارید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما اینجور مواقع کتک مفصل میخوردیم .الان میگن مشاوره 🥹😂
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خواهر زاده م هم یکسال ازش بزرگتره ،اصلا اینجوری نیست
به نظرم با مشاور صحبت کنید بهتره
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ما اینجور مواقع کتک مفصل میخوردیم .الان میگن مشاوره 🥹😂
به جون خودم یادمه بعد امتحان رفتیم بستنی حصیری گرفتیم داداشم دبیرستانش رو به رو ی ما بود وای تا خود خون میخواست بزنم من در میرفتم آخرشم بستنیمو خورد بابام و مامانم کاری نداشتم ولی این وایی🤣
خواهرزادم اینطوریه اوایل فکر میکردیم بخاطر بلوغه اما الان کلا جزیی از شخصیت و اخلاقش شده البته هنوز ۱۴ سالشه بخاطر سنشم هست خیلی دختر مهربونیه ولی زبونش خیلی خیلی تنده خیلیم گیر میده به همه چی نمیدونیم چیکار کنیم