2777
2789

خیلی گستاخ شده جواب همه رو میده همش درحال اخم کردن و چشم غره رفتن و به شدت پرو شده حتی دیگه مامان بابامم از پسش برنمیان ب هرکس میرسه کاملا بی ادبانه رفتار میکنه و همه میگن مامانش یاد داده ک جواب پس بده
دیگه خسته شدیم از دستش شماهم این مشکلات رو دارید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

ماهم با یکی درگیریم 

خودش میگه دست خودم نیس

هورمونا بهم ریخته بحاطر نوجوانی

کتاب :/  به نوجوان گفتن  از نوجوان شنیدن/   رو بخونید  

اینو جدی بگیر گلم  بخونش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

ما اینجور مواقع کتک مفصل می‌خوردیم .الان میگن مشاوره 🥹😂

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

من دخترم 11 12 سالشه

هیچکدوم از اینا که میگی نیست 

خواهر زاده م هم یکسال ازش بزرگتره ،اصلا اینجوری نیست

به نظرم با مشاور صحبت کنید بهتره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ما اینجور مواقع کتک مفصل می‌خوردیم .الان میگن مشاوره 🥹😂

به جون خودم یادمه بعد امتحان رفتیم بستنی حصیری گرفتیم داداشم دبیرستانش رو به رو ی ما بود وای تا خود خون میخواست بزنم من در میرفتم آخرشم بستنیمو خورد بابام و مامانم کاری نداشتم ولی این وایی🤣

دختری از جنس دریا 

میتونی باهاش حرف بزنی؟من همین میام حرف بزنم تو چشام نگاه میکنه میگه خفه شو ب شدت اعصابمو خورد کرده

من دعوا میشه تهش اصلا حرف شنوی نداره

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

خواهرزادم اینطوریه اوایل فکر میکردیم بخاطر بلوغه اما الان کلا جزیی از شخصیت و اخلاقش شده البته هنوز ۱۴ سالشه بخاطر سنشم هست خیلی دختر مهربونیه ولی زبونش خیلی خیلی تنده خیلیم گیر میده به همه چی نمیدونیم چیکار کنیم