2777
2789

من خواهرم یازدهم هست

و امسال با عرض معذرت ، همه درساشو ریده.

همه تخصصی ها داغون و زیر ۱۰ به جز یه دونه 

و لایه کتاب باز نمیکنه، افسردگی داره و نمیتونه درس بخونه ، از همون پارسال افت کرد ولی امسال خیلی اوضاعش خراب شد.

الان معاون آموزشی میگه اگر معدل زیر ۱۷ باشه و دو تا نمره زیر ۱۰ داشته باشه افتاده. فعلا که شرایط برقرار شده🤕

امتحان حسابان رو نداده و میگه یه ماه و یه هفته ست دارم امتحان میدم و دیگه نای ادامه دادن ندارم، آزمون غایبین حسابان رو نمیدم ، ولی معاون میگه بازم فکراتو بکن. 

پشیمونه و میخواد آدم شه. معاون راست میگه که از مدرسه میندازنش بیرون؟!

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

آره راست میگه 

چه خوب که به فکرشی 

یه کاری براش انجام بده خوشحال شده انگیزه بگیره 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمونه هستم کسایی که خرداد بالای ۱۲ شن اوکیه ولی نمره بین ۱۰ تا ۱۲ تیر ازمون میگیرن

شهریوره نه تیر، الان فرصت جبران برای ماندگاری داره؟

مدارس نمونه یکم شرایطشون با مدرسه عادی فرق میکنه

بله راست میگه پارسال مدرسه ما ۳ تا از دانش آموزا رو انداخت بیرون و متأسفانه اون دانش آموزا هم بودجه مالی نداشتن نمیتونستن برن مدرسه غیر انتفاعی رفتن یه مدرسه خیلییی سطح پایین از نظر علمی و منطقه‌ ای 

مدرسه ما از ۱۵ به پایین رو پارسال که یازدهم نهایی بود دوباره شهریور امتحان گرفتن

زر میزنه برای اینکه از مدرسه بندازنش بیرون باید نمره نهایی خاش بالای ۷ باشه و نمره سالانه هردرس بالا ...

منم نمونه دولتی خونده بودم تا جایی که یادمه شرط معدل نبوده، نمیدونم فاز این زنه چیه؟!

الان اخراج میشه؟! بیچاره گناه داره🥺🤕

ببین بستگی داره مثلاً داداش منم یازدهم تهدید کردن که زیر ۱۷ اخراج ولی مدیرشون بزرگواری کرد تعهد گرفت اخراجش نکرد ولی دوستم زیر ۱۷ بود اخراجش کردن 

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ببین بستگی داره مثلاً داداش منم یازدهم تهدید کردن که زیر ۱۷ اخراج ولی مدیرشون بزرگواری کرد تعهد گرفت ...

پس  خوبه، شاید بهش رحم کنن اگر شهریور خوب شه