2777
2789
عنوان

لعنت ب کسی که

115 بازدید | 6 پست

عرضه جواب دادنتو جایی دیگه نداشته باشه بعد بیاد تو تاپیکات از مشکلاتی ک قبلا نوشتی زهرشو بریزه و مسخره ت کنه..

خدا جواب بی شعوری تو بده.چون من درش موندم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

اینقدر حیوون نباشید و مشکلات قبلی بقیه رو ک قبلا بوده تو سرشون نزنید..

همه تاپیکای قبلیتون رو قفل کنید چون حیوون زیاد پیدا میشه..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به کسی که عکس مردم رو اینجا بی اجازه میذاره و نظر میخواد 

در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

اینجا فقط یه انجمن مجازیه چرا انقدر جدی میگیرید ؟ بیخیال بابا

مشکلات من جدیه دوست ندارم کسی مسخره م کنه برای درد و دلی ک کردم. و راه حل خواستم.شما دوست داری؟؟

مشکلات من جدیه دوست ندارم کسی مسخره م کنه برای درد و دلی ک کردم. و رده حل خواستم.شما دوست داری؟؟

نه دوست ندارم ولی مسخره بشم اهمیتی نداره جدی نمیگیرم چون واقعی نیست مجازیه دیگه

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer

نه دوست ندارم ولی مسخره بشم اهمیتی نداره جدی نمیگیرم چون واقعی نیست مجازیه دیگه

قلبامون ک مجازی نیست بیخیال شما دوست نداری تاپیکامو رد کن برو