2777
2789
عنوان

شوهرم برگشته به عمش گفته

310 بازدید | 27 پست

نامزدمهه هنوز نرفتیم خونمون ب عمش گفته کیانا عین ماره تا کسی اذیتش نکنه نیش نمیزنه😂🤭

بعد چند وقته قبل مهمون بودیم خونه مامانبزرگش شام زن عموش خیلی از من بدش میاد چون چندبار عموش سربسته ب نامزدم گفته بود بیا دخترمو بگیر و نامزدم رد کرده بود

دیگه یه چندبارم دعا گذاشته بود توو ماشین نامزدم و پیدا کردیم و نامزدم نذاشت ب روشون بیارم گفت ولکن

حالا اون شبه برگشت تو جمععع جلو نزدیک ۳۰نفر عمه و عمو های شوهرمو بچهاشون گفت

اره جوونا دیگه خیلی وقیح شدن خودشون شوهرو پیدا میکنن باش رل میشن خودشونو بزور میندازن ب پسرای مردم...منظورش من بودم ۶سال رل بودیم با نامزدم...

منم تو همون جمعع جلو هر ۳۰نفر برگشتم گفتم اره والا دیگه دوره بدیه پسره لاشی زیاد شده دخترارو امتحان میکنن و میرین سمت بعدی خداروشکر ک فلانی ..شوهرم منظورم بود...اینطوری نبود از شانس خوبم ولی فک کنم رویاجون..دختر عمو شوهرم..هنوز کسیو پیدا نکرده گردنش بگیره فقط داره شیفت به شیفت رلاشو عوض میکنهه

😂😂هیچکی جنگ خونوادگی شدن و من شدم ی سلیطه ک چاکو دهن نداره ولی خوشحالم و بسی خرسندم ک تو همین نامزدی دمشونو چیدم ک بعدا دهنشونو باز نکنن

و حقیقتا من عین مارم اذیتم نکنن نیش نمیزنم🤭🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت افتخارمیکنم ایول😂 ولی خودتو آدم بده کردی نبایدمستقیم میگغتی

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

حقشه زنیکههه نمیدونی چ خون ب دلم کرده تازه دوماهم نیس نامزد کردممم پشت سرم انقد وراجی کرده تا رسیده ...

الحمد الله باز نامزدت پشتته

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

چی بگم اسی جان

فامیلای شوهر پر رو ان 

ان شاء الله خوشبخت باشی همیشه

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بهت افتخارمیکنم ایول😂 ولی خودتو آدم بده کردی نبایدمستقیم میگغتی

اره همه میگفتن بزرگتر بود احترامشو نگه میداشتیو اینا

ولی خب نامزدم پشتم بود و بهشون گفت بزرگتر باید خودش احترامشو حفظ کنه ک مام احترامشو نگهداریم

ببین بخش اخرشو اصلا نباید میگفتی وقتی اون اینجوری تو جمع میگ تو اگ کلا چیزی نمیگفتی هم نمیگفتن ی حرفی انداخته شد وسط صاحبش برداشت هم اینک بگی تو جمع دخترتون رل داره واقعا زشت بوده 

اگ چیزی نمیگفتی کلا اون جلو بقیه مقصر شناخته میشد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم