2777
2789
عنوان

کار و مسئولیت دادن به بچه هشت ساله درسته با نه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار همسرتون درسته...دیگه از ۷سال مسئولیت اتاق ووسایلاش باخودشه..وبه شماهم درحد توانش باید کمک کنه..پسرمن ۸سالشه حتی دیس پربرنج هم میتونه ببره سر سفره اتاقش خودش بابد مرتب کنه که البته بعصی وقتها تنبلی میکنه ولی من براش اتاق مرتب نمیکنم‌.هرروز/صبح بابد خودش تختش رو مرتب کنه.باباش خرید کنه ازش میگیره میاره داخل خونه

پارسا پسرمامان😍
همسرت درست میگهدختر من 8سالش نشده از خیلی قبل تر ها تمام کارهایی که گفتی را انجام میده

اعتراض نمیکنه دخترتون به کارها که مثلا خسته ام ، نمیتونم، خودت انجام بده

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
کار همسرتون درسته...دیگه از ۷سال مسئولیت اتاق ووسایلاش باخودشه..وبه شماهم درحد توانش باید کمک کنه..پ ...

پسرتون اعتراض نمیکنه به کارها هیچ وقت؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
دلت واسه چی میسوزه؟ بجز باغچه که فکر کنم قیچی باغبانی خطرناکه و وسایل سنگین بلند نکنه بقیه کارا رو چ ...

میگم خسته میشه، خودمون راحت‌تر میتونیم انحام بدیم بچه گناه داره. مثلا از خرید میایم شوهرم میگه تو برو خونه من وسایل را میدم رادین بیاره. من میگم خوب منم چنتا میبرم میگه نه خودش میاره

حق با همسرته من از سه سالگی مسئولیت مرتب کردن اتاقش و تا کردن لباساش اوردن بردن اسباب بازیاش رو بهش دادم از پنج سالگیشم بردن وسایل سفره البته من سبکارو بهش میدادم الان شش سالو خورده ایشه و یه بچه مرتبو منظمه.همکاری رو یاد گرفته کامل البته ما تو‌خونه همه باهم کمک میکنیم پسرم واسه همین خودش خیلی مشتاقه و‌کاملا مستقلو با مسئولیتم بار اومده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

معلومه که حق با همسرته

پسر من نه سالشه..تمیز کردن اتاق..جمع کردن ریخت و پاش خودش و داداشش..پوشیدن لباس داداش دوساله اش

جارو کشیدن گاهی

خرید جزیی خونه

تمیز کردن کفشا و جاکفشی

مواظبت از داداش کوچولوش در غیاب من

غذا دادن بهش و بازی کردن

همه رو انجام میده

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
میگم خسته میشه، خودمون راحت‌تر میتونیم انحام بدیم بچه گناه داره. مثلا از خرید میایم شوهرم میگه تو بر ...

این رفتار اشتباهه همه چیز رو نباید پسرت بیاره باید حس کنه کار بین خانواده تقسیم میشه هرکسی دستش خالیه باید یه وسیله رو حمل کنه