2777
2789

پسرم ۸ سالشه. همسرم ازم می‌خواد بهش بیشتر کار بسپرم مثلا مرتب کردن اتاقش، جمع کردن وسایل خودش و داداشش از وسط هال،  آوردن وسایل و خریدها از ماشین به خونه، مرتب کردن کفش ها دم در، آوردن بعضی وسایل سر سفره مثل دوغ یا نی ، کارهای باغچه کمک باباش

من باشم هیچ کاری بهش نمیدم ولی شوهرم میگه باید بهش کار و مسئولیت بدیم. و در مقابل خیلی هم به تشویق کردن و خرید چیزهایی که دوست داره پسرم عمل میکنه

میخوام بدونم کدوم درست میگیم. 

پسرم دوست داره ولی بعضی وقتا اعتراض میکنه من میگم ولش کن شوهرم میگه همین که تو براش دلسوزی بیجا میکنه اون را تنبل میکنه و مثال آدم هایی را میزنه که پدر مادر دلسوز دستشون را گذاشتن پشت سرشون و نذاشتن آب توی دلشون تکون بخوره و در آینده یکی از یکی بدبختتر شدن.

ولی بازم من دلم میسوزه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

شوهرت کار خوبی میکنه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با همسرت موافقم. از اللن مسعولیت بدی هم به نفع خودتونههم خودش  هم به نفع همسر اینده ش که همیشه ذکر خیرتون ورد زبونش میشه تا فحش به روح پر فتوحتون 😵‍💫😵‍💫😵‍💫🥴🥴😉

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دلت واسه چی میسوزه؟ بجز باغچه که فکر کنم قیچی باغبانی خطرناکه و وسایل سنگین بلند نکنه بقیه کارا رو چرا نکنه دقیقا؟

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

شوهرت کاملا درست میگه مثالا هم کامل دقیق و درسته 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

داداشمم ده سالشه صبح پاشدم مامانم خونه نبود.. اومده بالا سرم میگه ابجی پاشو ک وسایل خونه رو جمع کنم بعدم خونه رو جارو بزنیم 

من اینجوری ب بار اوردمش در غیاب مامان بابام😂

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!

من پسرم ۱۱ سالشه دوسه ساله من اصلا به اتاقش کار ندارم گردگیری و مرتب کردن و جاروبرقیش باخودشه گاهی ظرف میشوره و همیشه میز غذا رو من میچینم اون جمع میکنه و تو نگهداری برادرشم خیلی کمک میکنه