2777
2789
برو تو وی کلاب زدهاگه منظورت تسهیلات پشتوانه ی ۲تومنیه به سکه ربطی نداره

خب چکار کنم دو تومنیو بده..میگن یه تومن رو به مدت ده روز بخوابون تو حساب بهت میده راست میگن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا ۲تومن نیاز نیست سکه جمع کنی وام پشتوانه بگیر وام برایند هم باید سکه هات ۹۰۰۰تابشن کن وام۱۰تومنی بتونی برداری از۱۰میلیون شروع میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب چکار کنم دو تومنیو بده..میگن یه تومن رو به مدت ده روز بخوابون تو حساب بهت میده راست میگن؟

الان یه تومنی گرفتی؟اگه گرفتی حسابتو تسویه کن باکارت پاسارگادت کارکن ینی گردش حساب داشته باش ۲تومنیت بازمیشه گردش حساب تو بازشدن مرحله بعدت خیلی تاثیرداره 

زندگی فارق از معنی...

الان یه تومنی گرفتی؟اگه گرفتی حسابتو تسویه کن باکارت پاسارگادت کارکن ینی گردش حساب داشته باش ۲تومنیت ...

اره یه تومنیو گرفتم...و کارتمم گردش داشته ولی نمیدونم چرا نمیده..یکی دیگه بهم گفت ده روز بعد از تسویه وام قبلی میتونی وام جدید رو بگیری...این دلیلشه ینی؟

اره یه تومنیو گرفتم...و کارتمم گردش داشته ولی نمیدونم چرا نمیده..یکی دیگه بهم گفت ده روز بعد از تسوی ...

اره باید دوهفته بگذره از تسویت تو این دوهفته هم تراکنش داشته باش،من رو ۷تومنی گیرکردم تسویه کردم دوهفته ام گذشت ولی دهی باز نشد زنگ زدم پرسیدم گفت چون گردش مالی نداشتی

زندگی فارق از معنی...

اره باید دوهفته بگذره از تسویت تو این دوهفته هم تراکنش داشته باش،من رو ۷تومنی گیرکردم تسویه کردم دوه ...

عه جدی ....پس صبر میکنم دو هفته دیگه تا اوکی شه...مرسی از راهنماییت

تسویه کردم حتی زود تر ولی نداد☹

مثلا اگه گفته تا ۲۰ خرداد تسویه کنی تو اگه یک هفته زودتر از موعد هم پرداخت کنی وام برات باز نمیشه باید بزاری سررسید وام یک تومنی تموم بشه مثلا ۲۰ خرداد که شد تو میتونی ۲۱ درخواست وام دو تومنی بدی یک دقیقه ایی میاد تو حسابت

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
اره باید دوهفته بگذره از تسویت تو این دوهفته هم تراکنش داشته باش،من رو ۷تومنی گیرکردم تسویه کردم دوه ...

من همون فرداش وام دو تومنیو بهم داد ، دو تومنی و گرفتم اونم تسویه کردم وام سه تومنیو الان گرفتم

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
من همون فرداش وام دو تومنیو بهم داد ، دو تومنی و گرفتم اونم تسویه کردم وام سه تومنیو الان گرفتم

نمیدونم الان چجوری شده من دوسه سال پیش شروع به گرفتن کردم هرچندماه که اپدیت میشه قوانینش عوض میشه مثلاالان پول مستقیم میاد توکارت پاسارگادت قبلااینجوری نبود تو کیف پول میموند باید میرفتی انتقال میدادی

زندگی فارق از معنی...