خوبه همونم. بازنشسته تامین اجتماعی اطرافت نداری یه گرونشو قسطی بخری؟
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا پدر شوهرم هستش. ولی انگار با دردسر میدن.. یه اشنا هست گوشی فروشی و لپ تاپ و اینا داره .. احتمالا ...
نه من یه ساعته رفتم خریدم با پدرم. چدردسری؟
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
ماشاء الله بچه های الان خیلی چیزا میخوان.. من اصلا سر در نمیارم دخترم دسته بقیه دیده گیر داده که میخواد. راستش واسه آموزش زبانش سیستم نداریم تو خونه همه انلاین کار میکنن فیلم اموزشی میبینن دخترمم دوستداره داشته باشه
ازتون خواهش میکنم برین تاپیک اولیم اگر از مسائل روانی سردرمیارین یا مطالعه کافی دارین یا تجربه دارین یا حتی روانشناسین ممنوتون میشم هدیه من یه صلوات و یه دعاست برا کسایی که برن ۱۶ سالمه بخدا نیاز دارم
لنوو بهتره ،لنوو گیمر بگیر من پارسال خریدم هرجا بردم این مهندسا گفتن خیلی خفنه
البته ی مهندس معرفی کرد
از سایت آداک میتونی بخری
غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍یادتونه اول پروفایلم نوشته بودم از سگ کمتر و اینا؟ب خاطر امتحانم نوشته بودم،اون آزمون به سر رسید با موفقیت بزرگ و خوشحالی و خوشگذرونی بزرگتر و خاطرات شیرین تر به پایان رسید♥️اونقدر شیرین ک شب ازمون مصاحبه ام اوکی شد،و تا چند روز دیگه دختر زیبای گیسو کمند چشم تیله ای میره ب هامبورگ زیبا💌😅بزنید دست قشنگه را،ماشالله لاحول و لا قوة الا بالله آلعلی العظیم استغفرالله ربی و اتوب و الیه هیچوقت از اینا ننوشتم ولی الان دلم میخاد بنویسم♥️💝😌