2777
2789

من رو یکی از فامیلا کراشم قبلا واسش مهم بودم یجورایی

الان درحالی که بهش اعتراف نکردم فقط باهاش نسبت به قبل صمیمی ترم

حس میکنم زیاد محلم نمیده چکار کنم بازم مثل قبل واسش مهم و دست نیافتنی باشم؟

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داره بازی روانی میکنه؟چقدر سریع وابسته شدی

وابسته نشدم حس میکنم الان ادم حسابم نمیکنه از بس صمیمی شدم

چکار کنم مثل قبل مهم شم واسش

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

وابسته نشدم حس میکنم الان ادم حسابم نمیکنه از بس صمیمی شدمچکار کنم مثل قبل مهم شم واسش

کسیکه دوستداره صمیمی بشی بیشتر خواهانت میشه 

هنوز نمیدونی رابطه دوطرفه و درست چه شکلیه 

هیچ پسری ارزش نداره 

بخدایی قسم که خودش خالق اون پسراهستش 

هیچ پسری ارزش نداره مادخترا اینقدرخودمون روبراشون کوچیک میکنیم،

شاید خیلیهابامن موافق باشن ومثل من این راهی که داری شروع میکنی ماها رفتیم وبرگشتیم اونم باخجلت از قلبمون

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

کسیکه دوستداره صمیمی بشی بیشتر خواهانت میشه هنوز نمیدونی رابطه دوطرفه و درست چه شکلیه

اخه یه مشکل دیگه هم دارن شاید اون باشه دلیلش ولی نمیتونم تو سایت بگم

هیچ پسری ارزش نداره بخدایی قسم که خودش خالق اون پسراهستش هیچ پسری ارزش نداره مادخترا اینقدرخودمون رو ...

چکار کنم کلا بیخیالش شم و بهور کنم که اون حسی بهم نداره

چکار کنم کلا بیخیالش شم و بهور کنم که اون حسی بهم نداره

خودتو به کارهای دیگه مشغول کن. درس.شغل.بیرون رفتن بادوستات

خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره

خودتو به کارهای دیگه مشغول کن. درس.شغل.بیرون رفتن بادوستات

استوریای اینستاشو همیشه لایک میکنم

ممکنه واسه همین هوا برش داشته باشه؟

بی محلش کن مجبور میشه دوباره بیاد طرفت

چجوری بی محلش کنم؟

تنها محلی که دادم عکسشو تو استوریاش همیشه لایک میکردم 

و یکی دوماه یه بار پیام میفرستادم واسش

چکار کنم الان؟