2777
2789
عنوان

طفلی مامانم چی میکشه

583 بازدید | 41 پست

من از مامانم دورم بعد دانشجوام و متاهلم هر چی میشه تو دانشگاه طبق عادت همیشگیم ینی موقعی که دبیرستانی بودم زنگ میزنم همه رو تعریف میکنم خدا شاهده یه طرف صورتم داغ میشه هاااا ولی بازم با انرژی ادامه میدم 🙊🙊🙈🙈

بعد جالب اینجاست حرفام اصلا تکراری نیس و ممکنه تو طول روز من بیشتر از چهارپنج بار حرف بزنم و همه حرفای جدید😐😐

امشب واقعا دلم سوخت گفتم طفلی چی میکشه از دست مننننن پرحرف 😬😑

شما چی شماهم انقد پرحرف هستین???🙆🙆

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

من معمولی ام

و جالبه از تلفنی حرف زدن متنفرم!در حد نیاز

اینکه پشت تلفن بشینم تعریف کردن عصبیم میکنه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

يه اتفاق ميوفته تا به مامانم نگم خيالم راحت نميشه البته من راه دورم برا همين زياد تلفني حرف ميزنيم 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

😄😄😄منم هر چی بشه زود زنگ میزنم به مامانم میگم البته دور نیستیم ما حتی با اگخ بدونم مثلا فردا قراره بیاد خونمون ولی بازم زنگ میزنم نمیتونم صبر کنم هرچی که بشه به هم دیگه میگیم😄😄

من كم حرفم اما خواهرم واه واه وراج مامانمم عاشق اونه نه كه خودشم عاشق غيبت كردنه با خواهرم راحتتره ت ...

منو. خواهرم هردو پرخرفيم  مخصوصا وقتي باهم حرف ميزنيم كم كمش دوساعته 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂