2777
2789

من باادمی ۲سال خورده ای درارتباط بودم

من ۲۷سالمه ادن ۳۶سال

اولین رابطم بود،قرار بود چندماه دیگ عقد کنیم

همه چی بینمون جدی بود

من تاالان رابطه جنسی نداشتم باکسی و بین منو این اقا پیش اومد

هربار میگفتم برم دکتر ترمیم میگفت ن اصلا،میخوای اصلا رابطه جنسیم نباش،ولی نرو وقتی قرار ازدواج کنیم

دراین حد بود رابطمون

چندوقت پیش متوجه چت بادخترای دیگ شدم،ولی خب به اونا میگقت من دوست دخترنمیخوام،وقت ندارم اینحرفا،مستقیم دنبال رابطه جنسی یا تفریح بود باهاشون

میگفت بهشون رابطه جدی نمیخوام چون منو داشت.

ما رابطمون ۲۰روز بادعوا تموم شد،حتی روس نشد بهم زنگ بزنه

گفت همش پسخره بازی بود،بزرگ نکن موضوع

اخرین پیامش این بود که نیاز به دکترنیست،حل میکینم مشکلمونو،چندروز دیگ خودم زنگ میزنم

۲۰روز گذشت و زنگ نزد،به دوستمم قبلا گفته بود روم نمیشه

ولی خب ۲۰روز زنگ نزده،من بهث پیام بدم تونستی دکتری پیدا کنی غرورم خورد میشه؟

قیدشو بزن کلا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاکش کن فکر دکترم نباش در اینده ازدواج کردی ام نیاز نیس به شوهرت بگو

ولی بااین ادم دیگه ادامه نده تحت هیچ شرایطی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

۲۷ سالته مگه بچه ای هنوز چرا گول خوردیم

نه مخفیانه عمل کن

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

تو‌غرورت و شرفت زمانی خورد شد و از بین رفت ک قبل از ازدواج باهاش رابطه جنسی انجام دادی

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

ب عنوان کسی ک غرور خییییییییلی مهم براش

بمیر ولی غرورت و واسه ی اینجور مردی نشکن 

خودت ی دکتر پیدا کن الان حتی خیلی از ماماها انجام میدن

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕