سلام ؛
یکیش خود شما که همه جا راهنمای کاربرها بودی و هروقت تگ شدی اومدی و کلی راهنمایی کردی اما بابت همین هم بهت توهین شده و حتی تهمت بهت زدن !!!
اینحا دیدم کاربری از نظر من خوب بوده ولی کلی بهش توهین کردن و تهمت زدن ؛ مخصوصا وقتی طرف تعلیق بوده و حضور نداشته؛ از اونطرف هم دیدم کاربری که شاید از نظر من خیلی خوب نبوده اما عده خاصی مدام همه جا گفتن خوبه و فلان ؛ پس خوبی و بدی کاربرها امری نسبی هست و من حقیقتا سعی میکنم نه تعریف و تمجید کاربرا رو باور کنم نه توهین ها و تهمت ها علیه کاربرها رو ؛ نکته ای هم که عجیب و جالبه اینه که همون کاربرها که وقتی کاربری نیست و حضور نداره کلی بهش توهین میکنن و تهمت میزنن دقیقا همونا وقتی اون کاربر حضور داشت کلی براش سر و دست میشکستند؛ اینه که میگم نه تعریف و تمجیدها قابل باور هست نه توهین ها و تهمت ها مستند و واقعی:
اما شما دلی کمک و راهنمایی میکنی و مشکل حل میکنی و این یه آپشن خیلی خوب هست ؛ ندیدم هم اهل بحث و حاشیه و توهین و تهمت هم باشی ؛ همیشه از من اینو همینش داشته باش اینجا نه خیلی از کسی تعریف و تمجید کن نه پشت سر کسی حرفی بزن و به شایعات و یک کلاغ چهل کلاغ ها دامن بزن ؛ چون ما اصل ماجرا رو نمیدانیم و ممکنه خدای نکرده دل کسی بشکنه و این خیلی بده ؛
ممنون از حضور شما ؛❤️❤️😍😍