کجا حسش کردید؟ کدوم قسمت از زندگیتون؟ من هرچی فکر میکنم خدارو حس نکردم همیشه خواستم و نداده هیچ وقت منو ندیده مگه خدای من و اونا که به همه چیز ناخواسته رسیدن فرق داره؟ خیلیارو دیدم خوشبخت به دنیا اومدن از هر لحاظ چه مالی چه عاطفی. نیاید بگید تو از باطن زندگی اونا خبر نداری اتفاقا از باطن زندگی بعضیاشون کاملا باخبرم من از اول زندگیم در حال جنگ و بدو بدوعم اما به هیچ جا نرسیدم از همه بیشتر کار کردم از همه بیشتر محبت کردم اما همیشه تنها و بدبختم. بچه هام از خودمم بدتر. دارم کم کم مطمئن میشم که خدایی وجود نداره شایدم تا حالا اشتباه می کردم
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه مخصوصا وقتی نماز و قران ذکر میخونم یا خیلی دلشکستم زیادی گریه میکنم صداش میزنم یه خسی بهم میگه ...
خب این یعنی تلقین منم همیشه به خودم تلقین کردم که آره خدا خوبه مهربونه بالاخره به حرفای منم گوش میده ۳۶ سالمه از اول زندگیم تا حالا در خدمت پدر و مادرم بودم خدا شاهده باردار بودم هماتوم داشتم اونا نمیدونستن دکتر گفته بود استراحت مطلق با این وجود هر روز رفتم کاراشونو کردم غذا پختم براشون نگفت بشین خودتم بخور برمی گشتم خونم برا خودمونم دوباره آشپزی میکردم چند بار شوهرمو گذاشتم باهاشون رفتم این دکتر اون دکتر شهرای دیگه مامانم بیمارستان بود رفتم موندم پیشش بچه م آواره شد اومد خونه پوشکش کردم ۳ ماه تمام اما قدرنشناسه اعتراضی ندارم مادرمه وظیفمه اما خدا چرا نمی بینه؟
از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.
ببین منم چند وقت ذهنمو همین چیزا مشعول کرده بود و واقعا حال خوبی نداشتم چرا طالمه هیچیشون نمیشه چرا کارماشونو خدا بیشتر نمیکنه .بعد تو اینستا من بیشتر پستای روانشناسی و خدا اینجاس همچین چیزایی فالو کردم یکی به همین حالمون حرف زد یه پست یه عکس شاید منوبه حال الانم که بتونم بلند شم باز به سختیای زندگیم ادامه بدم کمر راست کنم رسیدم خدا میگه گاهی وقتا یه آدمایی میان تو زندگیتون که باید اشتباه کنین انقدر اشتباه کنین که وقتی سرتو بالا میکنین نگین خودم بلند شدم بگین با دست تو بلند شدم با دست خدا .اون آدمایی که طالمن قطعا شبیه خودشون خدا میزاره تو زندگیشون که آروم آروم آب شن زجر بکشن که حالتو رو اون موقع بفهمن حس کنن که شاید دست از خودخواهی منفعت طلبی دست بردارن واگه اینکارو نکردن به ترین شکل خدا سزای کارشونو میده
الان تومغازممروبروم درخته انگار خدا. یا عظمت خدا هر جور فکر می کنیتومغازه وسایلم رو انگار خدارو حس ...
خداروشکر
عزیزم خدا هست ب وجودش شک نکن . ولی واقعن خیلی چیزا رو خدا نباید کاری کنی خود انسان باید تلاش کنه . ا ...
چقدر تلاش کنم؟ میدونی چقدر تو زندگیم سختی کشیدم؟ همیشه دوییدم اما هیچی به هیچی
من حضورش ت زندگیم حس کردم بعنوان معجزه ایی ک فکرشم نمیکردم رخ بده و داد
شکر
دعا کن منم ببینم
پارسال انقدر تو سختی بودم داد زدم گفتم کجایی چرا به دادم نمیرسی؟ شایدم نیستی و من تلاش بیهوده می کنم همون موقع دخترم بی دلیل افتادو سرش شکست مردم و زنده شدم
ببین منم چند وقت ذهنمو همین چیزا مشعول کرده بود و واقعا حال خوبی نداشتم چرا طالمه هیچیشون نمیشه چرا ...
من فقط میخوام منو ببینه بچه هامو ببینه چیز زیادی نمیخوام خودش میدونه چی میخوام و چقدر قانعم اما انگار منو از تو جوب پیدا کرده
ازاول زندگیم تاالان اون بوده وهست وخواهدبودخیلی چیزاخواستم ندادفهمیدم درصلاحم نبود وقت نمازوقتی که دلم گرفت وقتی که صداش زدم بااشک وگریه همیشه جوابموداده
تو همهٔ دردایی که شکستم، تو همهٔ شبایی که بریدم... فقط یه نفر موند کنارم: خدا 🕊️ نه پرسید، نه قضاوت کرد، فقط موند... و همین موندنش، نجاتم داد 🌌