2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میرم ازش میپرسم میام میگم خب بگو کیه از کی علاقمندی نسبتت چیه وقتی گفتی چ واکنشی داشت تا کمک بگیری

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

الان میرم ازش میپرسم میام میگم خب بگو کیه از کی علاقمندی نسبتت چیه وقتی گفتی چ واکنشی داشت تا کمک بگ ...

همکلاسی و همکار بودیم 

من دخترم 

من پیام دادم یه چیز ی میخام بهت بگم گفت بفرمایید تو تلکرتم برا اولین بار بهش پیام دادم همیشه زنگ میزدم کاری داشتم باهاش البته کاری 

بعد گفت بفرمایید من آنلاین شدم جواب ندادم بعد چند دقیقه ساعت 11 بهش گفتم علاقه دارم بهت هنوز سین نکرده

خب سین نکرده دیگه لابد کاری پیش اومده باید صبر کنی حرفتو زدی یا نیگه منم همینطور یا میگه برام مثل دوستی و...ک تکلیفت روشن میشه 

خب سین نکرده دیگه لابد کاری پیش اومده باید صبر کنی حرفتو زدی یا نیگه منم همینطور یا میگه برام مثل دو ...

جوآب داد 

گفت خوب کاری کردی گفتی من تو رابطه ام شرمنده 

وای الان چی بگم میره به همه میگه

جوآب داد گفت خوب کاری کردی گفتی من تو رابطه ام شرمنده وای الان چی بگم میره به همه میگه

نه نمیگه ..بنویس پس امیدوارم بین خودمون بمونه ..البته ب نظرم ناشیانه عمل کردی اول باید غیر مستقیم میفهموندی یا امارشو میگرفتی