2777
2789

سلام چندساله همدیگه رو میشناختیم. خیلی خیلی صمیمی بودیم. بی دلیل یه روزه رفتارش عوض شد و با بی احترامی صبحت کرد. هر چی گفتم چی شده از من ناراحتی چیزی نگفت. رفتارش خیلی بد بود. واقعا من هیچی نگفتم. بهش پیام دادم ازش خداحافظی کردم میدونم اونم خیلی ناراحته. سین زد جواب نداد. واقعا داغونم...کسی تجربه همچین چیزی داشته؟ تو رو خدا حرفی چیزی دارین بگین دارم دیوونه میشم.

نمیدونم عجله کردم یا نع این پیامو دادم... رفتارش بی نهایت بد بود. دقیقا حس این رو داشتم دیگه نمیخواد با من باشه. 😭😭😭 جز اون هیچ دوست دیگه ای ندارم. محرم اسرار و بهترین دوستم بوده دارم دیوونه میشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله. داشتم‌ نزدیک سیزده چهارسال دوست بودیم. اما دقیقا ب خاطر یسری رفتاراش ک‌دیگه دیدم داره ب شخصیتم توهین میشه یکروز زنگ‌ زدم بهش و گفتم‌خوشبخت بشی موفق باشی اما دیگه دوستیمون تمام. اون روز مردم. اما خب تمومش کردم. چندبار زنگ‌زد تا دوسال بعدش. اما تموم‌بود دیگه.‌

parasoo1989@

دارم میمیرم. نمیدونم بهش پیام بدم یا نه. جوابمو نداد. اصلا باورم نمیشه این اتفاق افتاده... نه حسوده نه بدذاته نه هیچی... یه روزایی دپرس بود ولی اولین بار اینطور بهم بی احترامی کرد. حس اضافی و سربار بودن داشتم. وگرنه هیچ کدوم اهل قهر نیستیم

۴ سال... فقط آرزوی مرگ دارم

من نزدیک چهارده سال بود.رفیق صمیییییمی . خونه هم میخوابیدیم گاهی.‌

اما گذشت. و‌عادی شد. 

واسه شماام‌میشه.‌شاید خودش زنگ‌زد عذرخواهی و حتما پیگیر شو‌ ک چش بوده

parasoo1989@

اولین باره اینطور اختلاف پیدا کردیم من خیلی آدم خونسرذیم اون هم همینطور... ولی کلا به هم پیام نمیدیم. تو رو خدا اگه دارم اشتباه میکنم بگید اصلا نمیتونم الان تصمیم بگیرم