2789
عنوان

چخبر در چحالین

82 بازدید | 12 پست

سلام خانما

چیکار میکنین خوبین ؟

وای من تازه از امتحان دانشگا دارم میام خونه 

چقد هواش عالیه خداییش خیلی کیف کردم 🤣

مث چی گشنمه ولی دارم لواشک میخورم🗿

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

وای من اخرین باری که داشتم تو خیابون لواشک میخوردم

داشتم از مدرسه بر میگشتم افتاده بودم رو لواشکه لیس میزدم جلدشوها

همون موقع با پسر خالم و زنش چشم و چشم شدم 

فک کن دور دهنمم لواشکی بودد😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نهارمو دارم آماده میکنم اینجا هستم همزمان دعوا مرد تو سایت داره با خانم ها دارم میخونم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو راه پله نشستم از بیکاری 

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

گفتی لواشک منم بر یکم بیارم بخورم🤣

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

گرسنمه تازه بیدار شدیم داداشم زود بیدار شد اومد گفت پاشین غذا آمادست!با تعجب رفتیم توی آشپزخونه ۶ تا تخم مرغ کرده بعد دو قاشق پر رب ریخته و گوجه خورد کرده خام انداخته توی ماهیتابه🤦🏻‍♀️

تاکید هم داشت ازش بخورید  منتظرم مامانم یه چیزی درست کنه

🤧

گرسنمه تازه بیدار شدیم داداشم زود بیدار شد اومد گفت پاشین غذا آمادست!با تعجب رفتیم توی آشپزخونه ۶ تا ...

وای ک چقد بدم مباد از غذا درست کردنِ پسرا

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴