2821
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

55 بازدید | 13 پست

اگه چند تا انتخاب داشته باشید 

بین دانشگاه دور تو شهر کوچیک که رشته مورد علاقتون (حقوق) بخونید یا برید یه دانشگاه بهتر تو شهر بزرگتر رشته حسابداری بخونید 

یا بمونید پشت کنکور که تو شهر خوب حقوق قبول بشید 

کدومو انتخاب می‌کردید 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس هنوز اولشیبه نظر من برو دانشگاه پشت کنکور موندن واقعا سخته و حتی بعضیا بودن رتبشون بدتر هم شده

نمیدونم عزیزم 

واقعا سر دوراهی موندم از طرفی امسال تلاش کردم ولی با خودم میگم خیلی بیشتر می‌تونستم تلاش کنم اگه یکم بیشتر تلاش می‌کردم شاید می‌تونستم برسم به چیزی که می‌خوام 

الان خیلی سردرگمم نمیدونم چیکار کنم بیشتر از علاقه بازار کار برام مهمه چون نمی‌خوام فقط مدرک بگیرم 

ببین هر رشته ای که به شخصیت تو بیاد می‌تونه برات آینده داشته باشه از طرفی اگه به رشته علاقه علاقه نداشته باشی به جایی نمیرسی، کوچیک‌ و بزرگ بودن شهر هم ملاک نیست مثلاً من رو بکشن سمت سیستان بلوچستان نمیرم با اینکه دانشگاهش عالیه پس به مردم اون شهر هم فکر کن.

برای تلاش کردن هم امسال شرایط درس خواندن رو داشتی خانواده اوکی بودن و به هر دلیلی اینجوری شده، فکر نکن سال آینده برات بهتر میشه به نظر من شرایط درس خوندن سخت تر هم میشه

هر تصمیمی که گرفتید امیدوارم موفق باشی❤️