2777
2789
عنوان

قراره بریم بیرون😄

209 بازدید | 24 پست

امروز با دوتا از دوستام میخواییم بریم بیرون ولی خانواده ها خبر ندارن فکر میکنن کلاسی چیزی داریم، اگر بدونن گیر میدن.

با اسنپ‌ میخواییم بریم، برای امنیت بیشتر چیکار کنیم؟

چاقو همراهمون هست ولی بازم اگر تجربه ای دارید بگید😂

لطفا نگید چرا بی خبر میرید چون حوصله دعوا نداریم و سنمون هم کم نیست همه بالای ۱۸ سال هستیم🙂

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون اطلاع نرید

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

نمیدونم

من تا حالا با دوستام بیرون نرفتم

حالا که فکر می‌کنم، اصلا دوستی نداشتم :/😂

چقدر بدبخت و تنها‌ام من.

ولی به‌نظرم کافیه همونی که بردین. ضمن اینکه چند نفرین.

کارتونی توی بچگی دیدی که اسمشو یادت رفته؟ بیا تلگرام با هم پیداش کنیم!🌱 سرچ کن: shahr_gomshodegan

همون کافی دیگه 

همه راننده اسنپ ها ک دزد و قاتل نیستن واقعا ب شغلشون نیاز دارن

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

اشتباه محض 

اونم تو این کشور که هر دقیقه اش پر از اتفاقه 

البته خانواده هام مقصر هستن که خیلی محدود میکنن 

اما به این فکر کردید اگه خدایی نکرده اتفاقی براتون بیفته کسی اطلاعی ازتون نداره چه بلایی ممکنه سرتون بیاد ؟!!

پشیمون نیستی؟😂ما زیاد حوصله این چیزارو نداشتیم این اولین باره.

البته همسنتم فکرنکن سنم زیاده

منظورم ۱۳ ۱۴ سالگیام اینکارو میکردم اخرش گیرم انداختن خانوادم

العمر،مایسوه،بدونك🩶.