2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ پسر عمه شوهرم سرما خورد بهش انتی بیوتیک بیجا دادن مریضیش بدترشد زد به ریش رفت بیمارستان با مواد بیخود بیهوشش کردن رفت تو کما بعدم مرد غم انگیزیش اینجاس که فقط یه خواهر برادر بودن خواهرشم بیمار پروانه ای بود پدر مادرش همه امیدشونو از دست دادن الان 9ماهه من لحظه ای ندیدم مادرش اشک تو چشماش نباشه

مرگ پسر عموی مامانم 

کشتنش دایی های خودش یکی رو فرستادن وسط کوه بکشش اونم چون خالش از اون کارا کرده بود پسر عموی مامانم رفته بود پسره رو زده بود گفته بود غلط کردی ابرو برامون نذاشتی هر جا میشینی از خاله من تعریف میکنی و میره به خالش میگه این چ کاری بود کردی همه شهر راجب تو دارن حرف میزنن 

اونی هم که کشتش همون پسره بود ک با خالش از اون کارا کرد 

دو تا بچه داشت پسر عموی مامانم ۵ ساله و ۱ ساله الان ۶ سال میگذره ولی کسی فراموش نکرده قاتل هم دو سال پیش اعدام شد

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

پدرم  و  شوهر خواهرم

لعنت به کرونا که پدرم رو برد 70 روز بود ندیده بودمش که رفت بیمارستان و برنگشت و 

شوهر خواهرم      عصری رفتیم بیمارستان سر زدیم بهش

همه چی عالی بود گفتیم خندیدیم  حتی قرار شد فردا صبح که مرخص شد شبش بریم خونشون شام  کارمند بود و 20 سال مربی تراز اول یوگا درجه یک اقا همه چی تموم

نگو اخرای عمرش بوده  ساعت 10 شب برگشتیم خونه  1 صبح رفته بود

ساعت 11 تو محل کارم بهم اطلاع دادن   یکبار دیگه اونجا مردم  

با اینکه 28 دی 1401 بود انگار دیروز بود انقدر که نبودنش هنوز  داغه و فراموش نمی شه

و پدربزرگ و مادر بزرگم که نمیخوام تعریف کنم چون به هر دوشون ظلم شد 

غم انگیز ترینا بچه هایین که با تجاوز و بی دفاع میمیرن ب نظرم

دقیقا، مثل اون پسر بچه دو ساله اهورا که دوست پسر مادرش تجاوز کرد و کشتش...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم