2777
2789
عنوان

زبون درازا بیان

84 بازدید | 13 پست

دخترعمه شوهرم ک میشه مادرجاریم برادیدن بچه هام (۳ ساله و ۱ساله)نیومده ولی بچه اون بین بچه اول یک و نیم سالش و پسر بعد ۳تادختر ب دنیااومده  دوم میشه جشن گرفت ما بخاطر اجبار مادرشوهرم ک واس جاریم و خانوادش میمیره رفتیم 

ماام برابچه اولم جشن گرفتیم نیومد برا دومی نه 

بعدازاون موقع ک فهمید حاملس و بچش پسر گفته میخام بیام هنوز نیومده

حالا قرار پنجشنبه بیان خون۶ مادرشوهرم همو ببینیم

میخام بدونم چی جوابشو بدم اگ گفت میخام بیام

بگم 

فاصله گفتن تا اومدن خیلیه

چی بگم بنطرتون ک بسوزه 

بگین ی جواب خوب و دندان شکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم میرم تیمارستان بستری بشم 

چی میگی

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

مغزم رگ به رگ شدمادر جاریت ، یعنی عمه شوهرت؟چقد بچه تو تو بچه شد نفهمیدم اصلا

ببین واس بچه ما نیومد ولی واس بچه اون مادرشوهرم مارو مجبور کرد بریم

اون همیشه الکی میگ میخام بیام

میخام ببینم چی جوابشو بدم

ببین واس بچه ما نیومد ولی واس بچه اون مادرشوهرم مارو مجبور کرد بریماون همیشه الکی میگ میخام بیاممیخا ...

مادر جاریت نیومد 

یا خود جاریت؟

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بسلامت

تو خودت مشکل داری برا همین نمیان ببیننت

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یعنی مث تو روانیم

شایدم بدتر 

مادرش

چرا رفتی خب

هر رفتی ، آمدی داره

وقتی کسی نمیاد ، یعنی دوست نداره رفت و آمد کنه 

اینبار هم اگه دیدی و چیزی گفت که میخام بیام

بگو بی احترامی نکن

بگو عمه جان درخونه من همیشه برای مهمون بازه 

هرچند کسی که بخاد ، میاد 

انشاالله برای عروسی شون تشریف میارین

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه