2777
2789

فقط یک درصد ( از 100 درصد ) احتمال بدید واقعی باشه

به همون دلیل که از 195 درصد ( منظور 195 کشور در جهان هست ) فقط 1 درصد احتمال داشت که تو ایران به دنیا بیاید

پس 1 درصد هم احتمال بدید این تجربه و از این قبیل تجربه ها درست باشن اون موقع چطور میخواید با وجدان و خدای خودتون روبرو بشید

سلام

یه خاطره و تجربه تلخ دارم

که دوست دارم اینجا بگم تا کسی اشتباه منو تکرار نکنه ❌❌

حدود ۸ سال پیش  خواهر بزرگم برای سومین بار باردار شد

دوتا دختر داشت و دوست داشت سومی حتمااااااا پسر باشه

فکر کنم اوائل چهار ماهگی بود که به من زنگ زد گفت بیا بریم برای تعیین جنسیت ، که ببینم بچم پسره یا نه

من اون موقع تازه ماشین خریده بودم

گفتم باشه ، باهم رفتیم و سونو  داد و گفتن دختره........خواهرم تا خود خونه گریه کرد 💔

چند روز بعد دوباره زنگ زد گفت بیا منو ببر دکتر

یه ماما پیدا کردم که غیر قانونی سقط میکنه

اولش گفتم : نکن گناه میکنی

ولی گفت نصیحتم نکن ، خودم و شوهرم تصمیممون رو گرفتیم

خلاصه دیدم حرفم روش اثر نداره

رفتم دنبالش و رفتیم پیش اون ماما و سقط انجااام شد 😔😔😔

که ای کاش بیشتر به خواهرم اصرار میکردم که صرف نظر کنه و پشیمون بشه

بعد اون یک دفعه انگار تو زندگی منو خواهرم  طوفان شد

شوهرمن که کلا از کار بیکار شد و حدود  دوسال روزی مون قطع شد

شوهره خواهرمم یه شکست مالی بزرگ خورد

دوسال تمام زندگی دوتامون پر از چالش و مشکل و بدبختی شد

بعد دوسال انگار به خودم آمدم و فهمیدم این عذاب کشتن یه بچه بی گناه بود

خيلی استغفار کردم ، بارها توبه کردم و از خدا طلب بخشش کردم

دوباره خدا  در رحمتش رو به روی زندگیم باز کرد و  رزق و روزی مون خوب شد

اما هنوووووز  نمیدونم خدا منو به خاطر گناهم بخشیده یا نه 😭

برام دعا کنید خدا از سر تقصیرم بگذره( نماز استغفار و نماز جعفر طیار خوندم ، برای طلب بخشش)

ولی اگر کسی نماز یا دعایی سراغ داره بگه بخونم که خدا منو ببخشه😭😭

سقط جنین یا بهتر بگم ( قتل یک انسان بی گناه)  به شدت فقر میاره ، اینو واقعا تجربه کردم

امیدوارم یک نفر پیام منو بخونه و از این کار منصرف بشه

((  تجربه یک خانم 👆👆 ))

میگن پدر مادرایی که بچه شون رو سقط میکنن 

اون دنیا بچه شون رو و آینده روشن اون بچه بزرگ شدنش پیشرفت کردنش و باقیات صالحاتی که برای پدر مادرش به جا میذاره و نسلی که از اون بچه به وجود میومد رو همشو نشون میدن و این خودش بزرگ ترین عذاب الهیِ💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره بابای منم دو سال بیکار شد درحالی که مادرم بچه پنجم که ناخواسته باردار شده بود رو سقط نکرده بود ، بعدشم دوباره رفت سر کار 

این بلایا طبیعیه شما چون عذاب وجدان رهاتون نکرده همه چیو به اون ربط میدین درحالی که اون کار خواهرت و شوهر خواهرت بود پس الکی خودتو اذیت نکن

مگه شما مرد نیستی چجوری شوهر داری؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

ربطی نداره بابای منم دو سال بیکار شد درحالی که مادرم بچه پنجم که ناخواسته باردار شده بود رو سقط نکرد ...

کوچک ترین و ناچیز ترین کنش های انسان، واکنش پروردگار رو در پی داره ذره ای خیر یا ذره ای شر هر چی ...

چطور از کشتن یک انسان به راحتی صحبت میکنید 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

حالا یه برعکس من بگم 

30سال پیش مادرم در حالی که بابام ورشکسته بود هزاران مشکل داشتیم داداشم باردار شد خدا میدونه چه حرفایی سنگینی از این بابت نشنید همه دنیا جمع شدن باید بندازیش اما نگهش داشت 

بعد دنیا امدن داداشم زندگی مون سخت بود اما کم کم به روال عادی برگشت الانم ماشالله اقای مهندس افتخار میکنم بهش خداروشکر که هست

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من نمی‌دونم به این ربط داره یا نه 

مادر شوهرم باردار شد بخاطر اینکه عروس و داماد داشت سقط عمدی کرد من اونوقت عقد بودم 

کلا زندگیشون فرق کرد پدر شوهرم بعد از چهل سال تو بازار مغازه داری جوری شد که مغازه رو بست خودش خونه نشین شد 

کلی بدبختی کشیدن تازه بعد از پیری یه کار معمولی کارگر گونه پیدا کرده اونم همسرم پیدا کرد هیچکس براش نمیتونست پیدا کنه چون یه مشکل خاصی داره

کجا من گفتم بکشینش ؟ تو خودت چطور اینطور واضح، حرف تو دهن من میذاری ؟

وقتی میگی عذاب هایی که کشیدی ربطی به اون ماجرا نداره یعنی عادی انگاریِ این گناه یعنی عذاب وجدان نداشته باش چیز خیلی مهمی نیست

لازم نیست واضح بگی منظورتو رسوندی !

مورچه زیر پا له کنیم تو همین دنیا خدا میذاره تو کاسه مون 

چه برسه کشتن یه انسان

وقتی میگی عذاب هایی که کشیدی ربطی به اون ماجرا نداره یعنی عادی انگاریِ این گناه یعنی عذاب وجدان نداش ...

عزیزم زندگی خواهر ایشون بوده منم به کار اونا اشاره کردم اگر دقت میکردی گفتم مقصر اونا بودن نه تو ! این خانوم اعتراضش رو کرده نمیتونست دستو پاهاشونو ببنده که نرن ! پس ربطی به ایشون نداشته و الکی روح خودشو عذاب داده