2777
2789
عنوان

طبع سیر چیه

96 بازدید | 8 پست

من چرا هر وقت میخورم سرگیجه میگیرم فشارم میوفته ؟

چربی خونم بالاست دوستم گفت سیر بخور 

دیشب خوردم ، انقدر حالم بد شد نصف شب فکر کردم میخوام بمیرم

عزیزم سیر به بعضیا نمیسازه. درسته میاره پایین فشار رو 

وای واسه بغضیا میبره بالا. مامان منم فشار داره میبره بالا

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سیر به بعضیا نمیسازه. درسته میاره پایین فشار رو وای واسه بغضیا میبره بالا. مامان منم فشار داره ...

بدنم یخ کرده بود ، انگار بدنم سرد بود ، تو خواب فکر میکردم دارم جون میدم ، دست و پام سر شده بود

من چرا فشارم افتاده بود

بعضی ها حساس هستند. یکی از دوستهای من کاملا حالش بد میشه و دچار تهوع و افتادن فشار میشه.

اگه چربی دارید باید سبک زندگیتون را تغییر بدین. مادر من خوب تونست کنترل کنه. مصرف روغن را خیلی کم کرد و حتی فلافل و کتلت را هم می گذارند داخل فر به جای سرخ کردن. شوید و کدو خیلی مفیده، مصرف قند و شیرینی جات را اوردند پائين و کم و بیش هر روز میرن پیاده روی. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم