2777
2789
عنوان

IVF در چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 36 پست

من دو نفر را می شناسم. دوستم که باردار نمیشد و خدا را شکر سومین IVF جواب گرفت و در ٤٠ سالگی یک‌ پسر کوچولو به دنیا اورد.

یک خانم همسایه مادرم، ايشون ٣٨ ازدواج کردند. مشکل باروری از هر دو طرف داشتند. ٤١ سالگی با IVF دو قلوی دختر به دنیا اوردند.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه ۲۰ سالش بشه مادر میشه ۶۰ سالش اینم در نظر دارید؟بچه آوردن به چه قیمتی ؟

یه مادر تحصیل کرده ی شاغل 60 ساله بهتر از یه مادر 40 ساله ست که دخترش 20 ساشه داره سعی میکنه سریع شوهرش بده مثل خودش 

دوست عزیز بچع ای ک ایندش تامین بشعخیلی بهتراز بچع ای ک اختلاف سنیش با مادرش ۲۰سالع ولی هیچ پشتوانع ا ...

بابا تو ۲۰ سالگی اصلا عقل ندارن،البته همین نی نی سایت این موضوع رو نمیفهمن و گردن نمیگیرن ،دختر تاپیک زده ۲۱ سالمه میخوام ای وی اف کنم باردار نمیشم اینا درد به خداااا نه مادر ۴۰ ساله ،به نظرم ۲۰ سالگی هم بی مادر بشه بهتره تا ی عمر مادر نفهم داشته باشه  

من به ندرت دیدم  مادر سن پایین بچه درست تربیت کنه 

اکثرا هم طلاق میگیرن 

من یکی از دوستام متولد ۶۶ ،چند روز پیشا فهمیدم دخترش رو ۱۷ سالگی به ی سرباز شوهر داده خودشم طلاق گرفته و ازدواج مجدد کرده پسر ۲ ساله داره ! 

خوب این زندگی برا خودت و اون بچه ها درست کردی عقل نداری !