2777
2789

سلام دخترم چند روزی میشه که قبل مدفوع خیلی گریه میکنه و دستشو میبره سمت باسنش ولی روزی دویا سه بار رو دسشویی میره فقط نمیدونم چرا قبلش گریه میکنه و اذیت میشه شماها تجربشو دارین؟  چند روز پیش هم زرد آلو خورده ولی از قبل از اون هم دسشوییش خیلی سفت بود

(قبل از اینکه اشاره کنید فردا قراره ببرم دکتر ولی چون خیلی نگرانم گفتم ازتون بپرسم شاید کسی چیزی میدونست )

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمش یبوست داشته تو این مدت

ممیدونم والا معمولا یبوست باعث میشه طرف چند روز دسشویی نره ولی دخترم روزی دو یا سه بار رو میره ولی یه چند وقتی هست که هم دسشوییش سفته هم خیلی قبلش گریه میکنه

ست لباس بچگانه دارم فقط ۱۵۵😍

ممیدونم والا معمولا یبوست باعث میشه طرف چند روز دسشویی نره ولی دخترم روزی دو یا سه بار رو میره ولی ی ...

می‌ره حتما ببخشید فقط ادرار بوده آخه تو این سن میگن تا دوسال سر دندون آب میشه شکمش یبو ست میگیره دل درد میگیره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم