2777
2789
عنوان

کیا تو خونه کار میکنن و درآمد دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 48 پست
به به هنرمندم هستیدبرا هرکدوم از کارها چقدر وقت گذاشتید که مشتری نبود؟و اینکه چه راه هایی برا پیشرفت ...

ممنون عزیزم . این کارارو طی چندین سال انجام دادم حداقل کم کم برا هر کدوم شش ماه تا یکسال زمان گذاشتم . نمی‌گم کلن مشتری و فروش نبود بود ها ولی انقدی ک زحمتش زیاد بود فروش خوب نبود شاید من توقعم زیادی بوده 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

درسته ولی باز خیالت راحته برا کار بیرون . موفق باشی عزیزم

ممنونم . شما هم حیفه با این همه استعداد و هنر زود نا امید شدی به نظدم یه شاخه رو که فکر میکنی تو محیط زندگیت بیشتر شانس موفقیت داره بگیر و با قدرت ادامه بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم . این کارارو طی چندین سال انجام دادم حداقل کم کم برا هر کدوم شش ماه تا یکسال زمان گذاشتم ...

خوشگلم شش ماه و یکسال کمه این خانمی که چند پست قبلتر گفتم شیرینی و کیک خانگی میپزه الان ۱۵ ساله داره کار میکنه چند سال اول با اجاق گاز خودش میپخت یواش یواش کارش گرفت و الان یه کارگاه کوچولو تو حیاط خونه اش ساخته.

بچه ها به نظر من کارهایی که در حیطه سلامت تغذیه باشه  خیلی میگیره این روزا اکثرا یا چربی خون دارن یا دیابت یا کبد چرب و تمایل به غذاهای سالم زیاد شده سوسیس و کالباس ناگت و... به صورت خانگی باشه مشتری خواهد داشت کیکو  شیرینی های رژیمی هم همینطور.

ممنونم . شما هم حیفه با این همه استعداد و هنر زود نا امید شدی به نظدم یه شاخه رو که فکر میکنی تو محی ...

کار اصلیم تتو بدنه عزیزم . چون بچه هام کوچیکن فعلن ب هیچ کاری نمیتونم فکر کنم . ازینطرفم قصد ادامه تحصیلم دارم ولی باز درآمد داشتن خیلی حس خوبیه فعلن ی مدت باید قشنگ فکر کنم  ببینم باید کدومو انتخاب کنم

خوشگلم شش ماه و یکسال کمه این خانمی که چند پست قبلتر گفتم شیرینی و کیک خانگی میپزه الان ۱۵ ساله داره ...

آره عزیزم درست میگی . آخه کیک و شیرینی برا خونه ما خوب نیست😂 همونقپر ک برا مشتری بپزم باید دوبرابر برا خودمون بپزم 

گل آرایی . کیک شیرینی شکلات مربا ترشی . غذای خونگی دسر و اینا .بسته بندی . منجوق . گیره کش . خیاطی . ...

ماشاءالله خواهر

الان توی چه کاری هستید؟

از کدومش بیشتر راضی بودید و بهتر مشتری داشت؟

ماشاءالله خواهرالان توی چه کاری هستید؟از کدومش بیشتر راضی بودید و بهتر مشتری داشت؟

فدات بشم . کار اصلیم تتوعه عزیزم بقول دوستان من زیاد جدی دنبال نکردم این کارارو چون واقعن برامن سخت بودن . اگه سرمایه دارین هرکاریو ک علاقه ی بیشتری بهش دارین راه بندازین ک پیج و فروش اینترنتی هم داشته باشین خیلی عالی میشه . برا بقیه کار باید مطمئن باشین کسی ازتون میخره و پول سر وقت میدن

بچه ها به نظر من کارهایی که در حیطه سلامت تغذیه باشه خیلی میگیره این روزا اکثرا یا چربی خون دارن یا ...

شما معلمی؟! اطلاع دارید میشه خوراکی های سالم درست کرد به بوفه ی مدارس فروخت یا اجازه نمیدن؟!

این حرفو گفتید به نظرم اومد اینم ایده ی خوبی باشه

چون بوفه ی مدارس یا هیچی نداره نهایت خوراکی های کارخانه ای یا انواع و اقسام فست فود که بوی سوسیس کالباس کارخانه ای کل مدرسه رو برمیداره :|

شما معلمی؟! اطلاع دارید میشه خوراکی های سالم درست کرد به بوفه ی مدارس فروخت یا اجازه نمیدن؟!این حرفو ...

نه عزیزم معلم نیستم. اما ایده بسیار خوبیه. یه خانمی تو مدرسه دختر من بوفه زده و خوراکیهایی که بچه ها دوست دارن میاره مثل دونات کاپ کیک ذرت مکزیکی ....

فصلهای سرد  هم شلغم و نخود گرم فرنی میاره.

شما معلمی؟! اطلاع دارید میشه خوراکی های سالم درست کرد به بوفه ی مدارس فروخت یا اجازه نمیدن؟!این حرفو ...

حتی مدرسه پسر دوستم هم یه خانمی ظهرها ماکارونی و سمبوسه و اینجورچیزا میپزه میبره پسرا هم اکثرا شکمو هستن اون ساعتم گرسنه میان کلی خرید میکنن😄

اما فکر کنم باید با مدرسه هماهنگ کرد.

حتی مدرسه پسر دوستم هم یه خانمی ظهرها ماکارونی و سمبوسه و اینجورچیزا میپزه میبره پسرا هم اکثرا شکمو ...

خوش به حالشون دیگه 😂

به همین دلیل این ایده به ذهنم رسید چون بچه ها تا یچیزی میبینن میخوان و اکثرا پدر مادرا برای شکم بچه ها کم نمیذارن

به نظرم ایده ی خیلی خوبیه

ممنون از این که وقت گذاشتین❤️