2777
2789

رفیقم با یه پسره دوسته

به‌همدیگه علاقه دارن اما‌جفتشون خرن ب هم نمیگن

اون آقا خیلی با عشوه و اینا رام میشه ، ی خیلی میگم‌ی خیلی میشنویااا

ازم پرسید چجوری عشوه بیام

گفتم والا دوست گرامی من فقد دعوا بلدم😂

حالا اومدم اینجا شما بگید چیکار کنه

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در زمینه دعوا بلاک دیلیت اکانت مشاوره خواستی درخدمتم

منم تو همینا تخصص دارم😂

ولی دیلیت اکانت رو نه یارو خر کیه بخاطرش اکانت قشنگمو پاک‌کنم

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
منم مثل شما دعوا رو بلدم😂عشوه اینا نو بلد راستش اینقدر تو زندگی سختی کشیدم روی پای خودم موندم که اص ...

دقیقا

من دوستم خیلی خوب بود همش از گردن رلش اویزون بود

همیشه خدام درحال بوجی موجی کردنش

پسره هم خیلی دوسش داشت

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

مبینا بلاگره کامل میگه تخصص اونه

دمتتت گرمم

هر چیز بامزه ای که به آدم بیاد میتونه انجام بده

من خیلی رفتارهای با مزه دارم ولی برای همسرم بامزه است...

مثلا گاهی مظلوم نمایی میکنم و مضخص هم هست مظلوم نماییه.یعنی گولش نمیزنم...

میخنده میگه تو دوباره مظلوم شدیا چی شده؟ 

یا گاهی صدام رو عوض میکنم خیلی خنده دار و گوگولی میشه

یا تو چت استیکرای خوبی میفرستم...استیکرایی که شبیه رفتار خودمن و ...

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

من دوستم خیلی خوب بود همش از گردن رلش اویزون بودهمیشه خدام درحال بوجی موجی کردنشپسره هم خیلی دوسش دا ...

انقد دلم میخواد از این آدما باشم 😂

ولی ن بلدم ن اعصابشون دارم

هر چیز بامزه ای که به آدم بیاد میتونه انجام بدهمن خیلی رفتارهای با مزه دارم ولی برای همسرم بامزه است ...

مچکرم