2777
2789
عنوان

اینایی که دلیل الکی واسه عروسی نیومدن میارن باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 33 پست

عزیزم به زور کا نمیشه مردم رو اورد ،شادی دستشون تنگه ندارن کادو بدن ،اصلا شاید دوست ندارن بیان  حساس نباش انقدر ،

مهم اقوام درجه یک هستن که میان دیگه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما بقی مراسماشون نرو

میخوان پول نندازن

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

منم یکی از آشنا ها دعوتم کرد واسه عروسیش خیلی دلم می خواست برم ولی مجبور شدم ب دروغ بگم نیستیم چون پول کافی برای هدیه دادن نداشتیم واقعا. گاهی وقتا یک عده بهونه میارن چون هزینه کافی ندارن حداقل باید یک تومن رو بدی. منم واقعا این مبلغ رو نداشتم اقساطم عقب افتاده پول قسطامم ندادم ...

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

وقتی ما رفتیم تو عروسی شون و همیشه بودیم ب نظرت نباید بیاد واسه جبران؟مالی منظورم نیست همون ارزشی ما ...

عوامل زیادی داره که نمیان

اولیش حسادت ، چشم ندارن ببینند

دعوای خانوادگی بین خودشون 

مشکل مالی 

بی‌خیالی

بی مسئولیتی 

خودخواهی

و..........

تنها چارش تلافی به موقع هست ، حرص نخور فقط 

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

تو هم دیگه شرکت نکن تو مراسماشون 

حتی اگر برنامه چیدی وقتی عروسی طرف نزدیکه و یا قبلا احترام گذاشتم مراسم های شما اومده باید بری 

الان من جمعه عروسی دعوت شدم برنامه داشتیم بریم سفر ولی کنسل کردیم 

میوه چینی حالا با تاخیر برن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
وقتی ما رفتیم تو عروسی شون و همیشه بودیم ب نظرت نباید بیاد واسه جبران؟مالی منظورم نیست همون ارزشی ما ...

عزیزم بهتره بیان اما الان به هر دلیلی و احتمالا مالی نمیان دیگه تنها کاری که میتونی بکنی اینه بگید انتظار داشتیم بیایین و شما هم دوست نداشتید دیگه نرید.

این روزای خوبتو خراب نکن بخاطر دو نفر

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من یکی از برادرهام بندرت مهمونی و عروسی میاد ، یعنی هر جا میلش بکشه و هیچ برنامه دیگه ای واسه خودش نداشته باشه ، می‌ره

میگم مردم عزت گذاشتن ، دعوت کردن ، ناراحت میشن نمیای

میگه نه ، ناراحت نمیشن، اینقدر سرخوشه😂😂😂😂

اگر بهشت نصیبم شد ، منتظرت میمانم ♥️ 

عزیزم به زور کا نمیشه مردم رو اورد ،شادی دستشون تنگه ندارن کادو بدن ،اصلا شاید دوست ندارن بیان حساس ...

عزمزمه اینکه میگی پول ندارن هیچی 

ولی خب وقتی ما رفتیم هم کادو دادیم هم ارزش گذاشتیم براشون

خب بگونیاین پول عروسی روحتمابفرستین والا بایدحتمابدن مگه بقیه بدهکارند میرن عروسی پول مینویسن 🫤

اصلا بحث پولش نیست 

فقط میگم ماها که براشون ارزش گذاشتیم رفتیم باید الان اونو جبران کنن

عوامل زیادی داره که نمیاناولیش حسادت ، چشم ندارن ببیننددعوای خانوادگی بین خودشون مشکل مالی بی‌خیالیب ...

اخه ی موردشون بچه هاشون عروسی گرفتن ماهم اون موقع رفتیم الان دیگه بچه ندارن ولی واس اوتی که خودش بچه داره بعدا بخواد دعوت کنه جا واسه جبران هست