2777
2789

یکی از اشناهامون مامانم زنگ زد دعوت گفت ما اون تایم میریم شهرستان میوه میچینیم حالا باغ هم ندارن یه خونه هست که درخت داره چنتا

یا یکی از فامیلای همسرم میگن ما اون تایم میریم مسافرت...

حالا ما تمام مراسم بچه هاشون شرکت کردیم و رفتیم 

واقعا فازشون چیه؟

اگه نیان منم تو بقیه مراسم هاشون نمیرم مثل خودشون

نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت بابا 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

عزیزم خدمت سربازی نیست که مجبور باشن برن!

دوست ندارن بیان به هردلیلی یا بی دلیل شما هم نرو!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

حقيقتا 

منم بقيه مراسماشون نميرم البته والدينمم ديگه نميرن 

از اقوام نزديكم سر عروسيم همين كارو كرد البته با پدرم قهر بود اقاهه ولي من رفت وامد باهاشون داشتم 

٨ ساله خونش نرفتم و سلامشم نكردم 

چند بار همسرو فرزندانش پادرميوني كردن براي اشتي اما قبول نكردم 

البته با خانم و بچه هاش همچنان رابطه دارم چون اونا اومده بودن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
عزیزم خدمت سربازی نیست که مجبور باشن برن! دوست ندارن بیان به هردلیلی یا بی دلیل شما هم نرو!

وقتی ما رفتیم تو عروسی شون و همیشه بودیم ب نظرت نباید بیاد واسه جبران؟مالی منظورم نیست همون ارزشی ما قبلا دادیم اونم به جا بیاره الان