2777
2789
اخ گفتی....منم از درس دور بودم میگفتم خانوم یه دفعه نمی تونم ۷ ۸ ساعت بخونم تو روز...گفت باشه باشه ب ...

من دو هفته مشاوره داشتم کنسلش کردم بعد دو هفته
زیادی شل میگرفت
خیلی به عمومیا توجه میکرد در هفته 3 ساعت عربی به همون اندازه هم شیمی میزاشت تو برنامه
یا مثلا خیلی کم واسه زیست تایم میزاشت انتظار داشت تو اون پارتای کم در هفته کلی تست بزنم

کاربری دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاع ندارمیکیو پیدا کن متخصص و سنش بالا باشه بیشتر واردن

مرسی عزیزم
کسی که پیدا کردم بالای 30 ساله و باید کارنامه واسش بفرستم با نمرات خوب که بتونم ثبت نام کنم
ایشالا امتحانای امسالو گند نزده باشم    

کاربری دو نفره
من دو هفته مشاوره داشتم کنسلش کردم بعد دو هفتهزیادی شل میگرفت خیلی به عمومیا توجه میکرد در هفته 3 سا ...

کلا انگار چیزی از برنامه نویسی نمیدونن...و توجهشون بهت به اندازه پولی هست که میدی که بجای وجدان کاری..

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

پیش دانشگاهی ریاضی دارم بازم باید ۱۱و۱۲ نهایی بدم؟

هررشته ای که باشه دیپلم. برای کنکور تو رشته دیگه باید رفت درسای نهایی رو براش سابقه ایجاد کرد

شما ریاضی خوندید ادبیات تخصصی عربی تخصصی فلسفه و خیلی درس های دیگه رو براش سابقه ندارید و نمره ندارید براتون ۰ حساب میشه 

الانم نهایی ها ۶۰ درصد کنکوره و باید رفت امتحان داد

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

سلام من امسال دخترم کنکور داشت و خودم مشاورش بودم ...بنظرم ی مشاور واقعی ک بخاد نتیجه بگیره بیشتر از دو یا سه تا دانش آموز رو در سال نمیتونخ ساپورت کنه ..من با دخترم پوستم کنده شد ..ترازش با هزار مکافات من و خودش ۸۹۰۰ به بالا شده تازه ...اگه خودت بتونی برنامه ریزی کنی بهتره ...مشاور واقعی باید مدام در تماس باشه و واقعا کنارت باشه