2777
2789
عنوان

روزای سخت من و نی نی

88 بازدید | 14 پست

عزیزدل مادر 

تو دلیه کوچولوی من

الان یه هفته اس که دلم آشوبه

یه هفته اس که آروم و قرار ندارم 

سطر ب سطر این پستو با اشک برات نوشتم 

از سه شنبه قبل حس آبریزش دارم شنبه سونو دادم مایع 12بود 

دیروز سونو دادم مایع 10بود اما تست آبریزش منفی بود 

وروجک من دکتر گفت اگه آبریزش داشته باشم تو رو از من جدا میکنن

تویی که مونس من و بابایی

هر صب با تکونات بیدار میشم

هر لحظه با حرکتات عشق میکنم

من دیوووونه میشم من میمیرم اگه تو رو ،تویی که سالم هستی تویی که دست و پا میزنی بخوان از من جدا کنن

بخوان زنده زنده بکشنت 

محمد من تورو خدااا تا پنجشنبه خوب شو بزار سونوی پنحشنبه بگن مشکلی نیس و ادامه بدم ب بارداریم 

جان مادر میبینی حال داغونمو ..من و داغون تر نکن 

خوووواهش میکنم

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

خیلی مایعات بخور

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا توکل کن گلم ایشالا چیزی نیست نی نی سالم به دنیا میاد ♥️صلوات برات میفرستم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

عزیزم انشالله حال محمد کوچولو خوب خوب میشه بسلامت بغلش میکنی 

میدونم که خودت اگاهی استرس و دل اشوب ممکنه تو جسمم تاثیر بذاره پس لطفا ریلکس باشه به خاطره سلامت نی‌نی 

خدا حواسش بهتون هست❤️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

عزیزم مشابه مشکل شما رو سراغ داشتم

دکترش بهش گفته بوده خوراکی‌هایی با رنگ قرمز بخوره. مشکلش حل میشه. اون حتی مایع دور جنین هم کم شده بوده ولی با همین روش مشکل حل میشه. الان هم که فصل میوه‌های قرمزه. حتما بخور. ان‌شاءالله که هیچ مشکلی پیش نمیاد. به حق صاحب اسمش سلامت میاد توی بغلت. 

اشکم درومد 😭منم وقتی انتقال جنین داده بودم همش میگفتم مادر منو تنها نزار بدون تو ادامه دادن واسم خیلی سخته ولی خداروشکر جنینم واسم موند توکل به خدا کن انشالله ک صحیح وسالم میاد بغلت

چند هفته هستین؟جای معتبر سونو رفتین؟خودتون هم نشت آب می‌بینید؟ یا فقط سونو گفته ان شاءالله خدا حافظش ...

۲۵هفته ام 

خودم حس نشتی دارم اما صد در صد نمیدونم مایع هست یا چیز دیگه

تست گرفت که ببینه مایع دور جنینه یا نه اون منفی بود جوابش اما چون تو دوروز ۲تا آبم کم شده خیلیییی نگرانم کرده ...پنجشنبه یه سونوی دیگه میدم 

اره تو مراکز معتبر سونو دادم 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس