2777
2789

این اطلاعات کنکور رو پایین میذارم چون میخوام پاک کنم لطفا سریع ببینید😁😁

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بنظرم اره اگ روزانه نشه ازاد و تعهدی میشه

جدی روزانه نمیشه؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با معدل ۱۸.۵ و تراز ۹۵۰۰ میشه پزشکی اورد؟ سهمیه ۵ درصد و امسال به نظرتون معدل ۱۸ و نیم تراز ۹۰۰۰ به ...

تراز کنکور اردیبهشت هست  یا انشاالله قرار تیر باشه ؟

پیش ما مذهب هر کس به خودش مربوط است ما که هستیم مسلمان اباعبدالله...

بنظرم اره اگ روزانه نشه ازاد و تعهدی میشه

من دیدم طرف با حدود ۹۱۰۰ کنکور ۷۵۰۰ نهایی روزانه شیراز قبول شده یعنی چرت بوده؟ 

تراز کنکور اردیبهشت هست یا انشاالله قرار تیر باشه ؟

اردیبهشت

اره میاری

دانشگاه خوب هم میشه؟

روزانه میاری صد درصد 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

ن درسته ولی سهمیه هارو نمینویسن برا شما هم احتمال خیلی زیاد روزانه میشه دیگه بدبینانه میشه تعهدی و ا ...

سهمیه ۵ درصد بود 

من دو روزه گریه میکنم میخواستم پشت بمونم 😂😂

روزانه میاری

جدیی😍😍

دو روزه گریه میکنم میخواستم پشت بمونم😂😂